Denise Rifai, despre decizia CNA de a suspenda emisia Realitatea TV: „Să vă fie rușine”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/01/2019, 18:43
Denise Rifai, despre decizia CNA de a suspenda emisia Realitatea TV: „Să vă fie rușine”
Denise Rifai, despre decizia CNA de a suspenda Realitatea TV

Jurnalista Denise Rifai a reacționat în scris, pe o rețea de socializare în privința deciziei Consiliului Național al Autovizualului de a suspenda timp de 10 minute emisia Realitatea TV. Sancțiunea în cauză a venit pentru că, spun membrii consiliului, postul TV a incitat la violență în timpul protestelor de la Piața Victoriri din 10 august.

„Întrunit în ședință publică, Consiliul Național al Audiovizualului a analizat rapoartele de monitorizare întocmite de direcția de specialitate ca urmare a numeroaselor sesizări primite la CNA, referitoare la modul în care a fost reflectat la posturile de televiziune Antena 3, Realitatea TV și România TV, mitingul din București ce a avut loc în data de 10.08.2018 (perioada monitorizată: 06 – 17.08.2018).”

Denise Rifai, mesaj revoltător după suspendarea emisiei Realitatea TV

Jurnalista Denise Rifai a reacționat vehement după suspendarea emisiei Realitatea TV. Aceasta a lăsat un mesaj pe un site de socializare unde și-a expus părerea despre decizia luată de consiliu. Constiliul Național al Autovizualului a decis ca 10 minute postul de televizune să fie suspendat. „Later edit: VĂ ROG SĂ FIM CU TOȚII PE REALITATEA TV, JOI DE LA ORA 19.00 la ORA 19.10 !  Sunt cele zece minute în care ghiolbanii care au capturat PSD, prin instituțiile pe care le controlează, au decis SĂ NE PEDEPSEASCĂ pentru că noi luptam pentru ca România să rămână Stat de Drept!

Denise Rifai, jurnalistă
Denise Rifai, jurnalistă

SĂ LE ARĂTĂM CĂ REALITATEA TV SUNTEM TOȚI ! Ce tare!!! Îmi suspendă emisia Joi de la ora 19 la ora 19.10 pentru că Noi, REALITATEA TV, am INFORMAT ȘI AM TRANSMIS evenimentele din 10 AUGUST din fața Guvernului ! Să vă fie rușine, “mari bărbați” de stat și de partid, ce sunteți!  ROMÂNIA NU E DE VâNZARE ȘI NU SE PREDĂ! Și România e STAT DE DREPT ȘI AȘA O SĂ RĂMÂNĂ! PS: Vremea Ghiolbanilor care au capturat țara și PSD o să apună! CURÂÂÂÂND!”, a scris Denise Rifai despre suspendarea emisiei Realitatea TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×