Declarația halucinantă a lui Mircea Badea: „Mi-am văzut copilul într-o celulă cu zăbrele”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
10/01/2019, 10:22
Declarația halucinantă a lui Mircea Badea: „Mi-am văzut copilul într-o celulă cu zăbrele”
Mircea Badea, declarații uimitoare despre copilul său!

Mircea Badea a făcut declarații halucinante despre copilul său, la emisiunea sa, ”Sinteza Zilei”. Jurnalistul a povestit cu lux de amănunte aventura sa la mall, la locurile de joacă pentru copii. Mircea Badea are un fiul îmrpeună cu Carmen Brumă, antrenoare de fitness, Vlăduț, în vârstă de 4 ani. După nașterea micuțului, Carmen Brumă a observat regimul alimentar și stilul de viață abordat de ea pe parcusul sarcinii, astfel că acum vine în ajutor mămicilor care nu reușesc să scape de kilogramele în plus. 

“Miresele au fost foarte receptive programului meu. Am văzut multe dintre ele însărcinate, altele care după nuntă își doresc un copil, astfel că m-am gândit că un program online le va ajuta. «Jurnal de gravidă – Cum să-ți controlezi greutatea și să ai un copil sănătos» este un ghid practic cu sfaturi utile pentru femeile însărcinate sau cele care intenționează să aibă un copil. Este experiența mea de femeie care a rămas însărcinată la 37 de ani, a reușit să acumuleze doar 10 kg în sarcină, a născut natural un copil sănătos și a revenit la fomele inițiale în doar 10 săptămâni după naștere”, a declarat Carmen Brumă.

Mircea Badea despre aventura în mall cu fiul său: „Totul era de un absurd absolut”

Mircea Badea a vorbit la ”Sinteza Zilei” despre o aventură  la mall, la un loc de joacă, ce îl avea în plan principal pe fiul său, Vlăduț. ”Să vă povestesc ceva foarte tare. Ce mi s-a întâmplat mie astăzi. Am fost la mall cu fii-miu. Ăla mic, loc de joacă. Și el intră acolo cu maică-sa, eu cu sarsanalele, mă sună unul, vorbesc la telefon, intru să văd ce a făcut Kovesi, când mă întorc să-l văd pe copil, nu îl văd. La un moment dat îl văd, era într-o celulă cu zăbrele. Zic, frate sunt psihopat. Am zis că am pățit ceva. Îl văd pe ăla micu la pușcărie. Mă uit în jur, n-am făcut atac cerebral. Dar copilul era într-o celulă și se ținea cu mânuțele de gratii.

Mircea Badea, Carmen Brumă și fiul lor, Vlăduț
Mircea Badea, Carmen Brumă și fiul lor, Vlăduț

Îi fac semn, ieși afară. Și el: NU, NU! Totul era de un absurd absolut. Intru și eu, ăia la locul de joacă aveau o pușcărie în miniatură. Celula era mică. Ce faci, tată, aici? Sunt la închisoare. Și zic, văd, dar ieși de acolo. Și el: NU! De ce? Că m-a băgat polițistul. Eu am crezut că visez. Și mă uit, lângă mine simt o mișcare. Era un copil grăsuț. simpatic, îmbrăcat în polițist. La locul de joacă au băgat pușcării și uniforme de polițist. Se joacă, înțelegi? Am întrebat, ăsta e locul de joacă al lui Kovesi? Așa ceva…”, a povestit Mircea Badea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×