De ce boală suferea dansatoarea care s-a stins pe scenă? Malformația i-a fost fatală

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
12/11/2018, 21:15
De ce boală suferea dansatoarea care s-a stins pe scenă? Malformația i-a fost fatală
Diana, dansatoarea care s-a stins din viață pe scenă, sub ochii soțului, din cauza unui stop cardio-respirator

Diana, dansatoarea aflată pe scena de la balul bobocilor din Sebeș, s-a stins în urma unui stop cardio-respirator. Tânăra avea 33 de ani și acompania, în seara aceea, o solistă. Se pare că principala cauză a decesului femeii ar fi o boală care nu a fost descoperită la timp.

Potrivit medicilor, persoanele tinere care sfârșesc din viață din cauza unui stop cardio-respirator suferă de o malformație a inimii care este rareori depistată, chiar și la controalele de rutină. Simptomele unei astfel de boli sunt câteodată inexistente.

O dansatoare a murit pe scenă la balul bobocilor!

O dansatoare în vârstă de 33 de ani era în mijlocul unui act artistic în momentul în care a leșinat pe scenă. Femeia s-a prăbușit chiar în fața ochilor soțului său, care este tot dansator. Totul s-a petrecut la Casa de Cultură din Sebeș. O ambulanță SMURD a venit de urgență la fața locului. Diana a fost transportată la Spitalul de Boli Cronice, însă pentru aceasta a fost prea târziu. Manevrele de resuscitare nu au putut să o salveze. Din păcate, decesul său a fost declarat la orele 00:41. Soțul acesteia a lăsat un mesaj scurt pe o rețea de socializare, prin care cere să nu fie deranjat.

Diana, cea care s-a stins dansând, sub ochii soțului
Diana, cea care s-a stins dansând, sub ochii soțului

„Aseară 09.11.2018 Scumpa mea Soție s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator… Îmi doresc mult să nu fiu bombardat cu multe telefoane. Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, a fost mesajul soțului Dianei, dansatoarea care s-a stins pe scenă. Cauza decesului acesteia va fi hotărâtă după efectuarea unei autopsii, expertiză înfăptuită de medicii legiști. Diana Jivan, împreună cu soțul acesteia, aveau o școală de dansuri pentru copii. Familia dansatoarei este în șoc!Aceasta a susținut că dansatoarea avea un stil alimentar destul de sănătos, nu fuma, și făcea zilnic multă mișcare. Medicii ridică o singură ipoteză ca fiind vinovată pentru decesul femeii care a făcut stop cardio-respirator, o malformație a inimii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×