Şi-a dus soţia la salon să se facă frumoasă pentru Paşte, dar a murit acolo

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
03/04/2018, 16:06
Şi-a dus soţia la salon să se facă frumoasă pentru Paşte, dar a murit acolo

Tragedie într-un salon de frumuseţe din judeţul Cluj, chiar înainte de Paşte! Un bărbat a murit în timp ce îşi aştepta soţia să se coafeze. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva viaţa.

Bărbatul avea aproximativ 70 de ani şi se afla într-un salon de frumuseţe împreună cu soţia lui, când, la un moment dat, i s-a făcut rău. Angajatele salonului au sunat la 112, dar medicii sosiţi la faţa locului au constatat că bărbatul era în stop cardio-respirator.

Medicii l-au resuscitat minute în şir

Angajaţii ambulanţei au efectuat manevre de resuscitare pentru mai mult timp, dar nu au mai avut ce să facă pentru a salva viaţa bărbatului. 

Ştirea MOMENTULUI

Zilele Bucureștiului 2018! În Piața Constituției îi veți găsi pe Rod Stewart și Gheorghe Zamfir

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.