Medicul cardiolog Cosana Cliciu a murit! Aceasta a încetat din viață în timpul gărzii la Spitalul Județean

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
21/10/2018, 12:48
Medicul cardiolog Cosana Cliciu a murit! Aceasta a încetat din viață în timpul gărzii la Spitalul Județean
Medicul cardiolog Cosana Cliciu a murit

Cosana Cliciu a murit! Medicul cardiolog a încetat din viață în timpul gărzii la Spitalul Județean. Potrivit ziuadevest.ro, Cosana a decedat la doar 44 de ani, făcându-și meseria pe care o iubea. Potrivit informațiilor din presă, peste aproximativ o lună de zile, medicul urma să își celebreze ziua de naștere. Femeia urma să împlinească 45 de ani, însă soarta a fost crudă și a luat-o mai devreme de pe acest Pământ. Aceasta provenea din județul Caraș Severin și își făcea meseria la Spitalul Clinic Județean Arad. Întreaga ei carieră și-a ocupat-o îngrijindu-se de inimile tuturor. De altfel, toți o descriau ca fiind un om cald, mereu în slujba oamenilor la nevoie.

Medicul a trecut la cele sfinte în seara trecută, 20 octombrie. În acel moment, Cosana era în timpul gărzii de la Secția Cardiologie. În timp ce lucra și avea mare grijă de ”motorul” unui om: inima, de inima ei nu s-a mai ocupat nimeni, aceasta făcând stop-cardiorespirator. Cardiologul s-a stins din viață prea repede, spre tristețea colegilor ei, care au încercat tot ce au putut.

Medicul cardiolog Cosana Cliciu a murit! ”Viața este atât de fragilă”

Medicul cardiolog Cosana Cliciu a murit în timpul gărzii de la Spitalul Clinic Arad
Fotografie postată de un apropiat al Cosanei, în urma decesului său

Pe contul acesteia de socializare, mesajele de condoleanțe curd neîncetat. Unul dintre oamenii care au cunoscut-o i-au lăsat un mesaj plin de durere, alături de o poză cu ea. ” Este doliu în lumea medicală din România. Doctorița cardiolog Cosana Cliciu a murit sâmbără dimineață la doar 44 de ani la scurt timp după ce a intrat de gardă la spital. A murit în mod neașteptat, în timpul gărzii, din cauza unui stop cardio-respirator. Cosana Claiciu era un medic cardiolog la Spitalul Clinic Județean Arad și peste câteva săptămâni ar fi împlinit 45 de ani…Viața este atât de fragilă…Dumnezeu să o odihnească”, a spus unul dintre cunoscuții săi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×