Darius Vâlcov, anunț de ultimă oră despre pensii! Milioane de români sunt afectați

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/02/2019, 10:24
Darius Vâlcov, anunț de ultimă oră despre pensii! Milioane de români sunt afectați GALERIE FOTO
Dariuis Vâlcov, anunț important despre pensii!

Din păcate, milioane de români sunt dezavantajați! Consilierul Vioricăi Dăncilă, Vâlcov, face declarații uimitoare despre banii care s-au dus către fondurile de pensii private. De asemenea, acesta a mai adăugat și faptul că puterea de cumpărare a banilor contribuitorilor la fondurile în cauză a scăzut.

Consilierul Darius Vâlcov a mai specificat și că „este o minciună totală” afirmaţia care spune că fondurile private de pensii au cele mai mari randamente din România, el susţinând că randamentele acestora sunt „la jumătate faţă de titlurile de stat”.

Darius Vâlcov, anunț important despre pensii!

Darius Vâlcov a aruncat bomba! Consilierul Vioricăi Dăncilă a spus tot despre pensii și banii care au mers spre fondurile de pensii private. Acesta susține că banii românilor s-au devalorizat. „Investitorii în România sunt producătorii faimoşi de maşini de la Piteşti şi Craiova, chiar şi cei de la Slatina de cauciucuri şi în toată ţara sunt astfel de investitori, în momentul în care ai în administrare – în administrare, nu un investitor, adică nu a venit cu bani de acasă – aceste şapte companii de care spuneţi dvs, care vezi Doamne, ne sperie că pleacă, nu sunt investitori. Ei sunt administratori ai unor fonduri publice de pensii şi am să vă explic cu datele lor.

Darius Vâlcov, anunț important despre pensii
Darius Vâlcov, anunț important despre pensii

Au administrat anul trecut zece miliarde de euro, banii aceştia din contribuţii ai românilor în ultimii doi ani, conform datelor lor, au avut un randament al acestor bani de 2,14 la sută, putem să spunem 2,2 în condiţiile în care anul trecut inflaţia a fost de 3,2. Deci ei au produs 2,2 la sută în ultimii doi ani de zile pentru toţi banii administraţi, 2,2 la sută, în condiţiile în care inflaţia a fost de 3,2 şi în condiţiile în care astăzi la doi, trei respectiv cinci ani, statul emite titluri de stat cu patru, 4,5 şi cinci la sută”, a scris Darius Vâlcov, despre pensii, în cursul zilei de luni, la TVR.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×