Dacian Cioloș a rupt tăcerea și a vorbit despre divorț! ”Ne vom vedea în instanţă”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
03/07/2018, 17:14
Dacian Cioloș a rupt tăcerea și a vorbit despre divorț! ”Ne vom vedea în instanţă” GALERIE FOTO
Dacian Ciolos a vorbit despre divort

Dacian Ciolos a vorbit despre divorțul despre care scrie presa de câteva zile! Fostul premier a ținut să facă precizări legate de acest zvon. Dacian Cioloş dezminte informaţiile apărute în spaţiul public potrivit cărora ar divorţa, afirmând că sunt minciuni şi încercări de a-l intimida pentru a renunţa la proiectul politic pe care l-a început. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

De asemenea, el le transmite celor care îi sunt alături „să nu se lase manipulaţi de jocurile unor oameni speriaţi că îşi pierd statutul, privilegiile şi influenţa”. Pentru cei care continuă să vorbească despre divorț, Cioloș spune că se vor vedea la tribunal.

Citește și Dacian Cioloş şi soţia sa, implicaţi într-un accident rutier. Fostul premier a sărit ca ars! 

Dacian Cioloș a vorbit despre zvonurile legate de divorț

„Am râs, ca orice om normal la cap când am auzit că vocile din capul comunicatorilor PSD/ALDE au “descoperit” că sunt fiul vitreg al lui Soros. Am crezut că e greu să mi se mai inventeze calomnii asemănătoare, că limita dezinformării a fost atinsă. Se pare că m-am înşelat. De câteva zile aflu că divorţez, că de fapt sunt versiunea mai latină a lui James Bond cu parfum franţuzesc şi alte bazaconii şi fantezii. Toate sunt minciuni. Profit de ocazie să le amintesc celor care continuă să le promoveze ca ne vom vedea în instanţă, pentru a le combate”, a scris Cioloş, luni, pe Facebook. Dacian Cioloș a șocat audiența, după ce a fost fotografiat alături de o tânără blondă. Cei doi s-au plimbat prin parc și păreau foarte apropiați. Cioloș a fost fotografiat și când o conducea pe tânără la aeroport.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×