Dacian Cioloş şi soţia sa, implicaţi într-un accident rutier. Fostul premier a sărit ca ars!

Filon Stan  
înHotnews
08/09/2017, 11:21
Dacian Cioloş şi soţia sa, implicaţi într-un accident rutier. Fostul premier a sărit ca ars!

Dacian Cioloş şi soţia sa au fost implicaţi într-un accident rutier! Cioloş a mers în vizită în comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa, unde o companie de electrocasnice îşi deschide o fabrică nouă.

La scurt timp după ce au plecat, maşina lui Dacian Cioloş a fost acroşată de un şofer care nu a păstrat distanţa în trafic şi avea şi viteză. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Dacian Cioloş şi soţia sa au scăpat teferi

În urma accidentului, airbag-urile s-au declanşat în maşina vitezomanului. Se pare că maşina şoferului vinovat a suferit daune serioase, potrivit Gazeta Dâmboviţei.

Fostul premier a sărit imediat în ajutorul şoferului care a provocat totul. Dacian Ciolos şi Valerie Cioloş nu au fost răniţi în urma accidentului.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×