Cum mai arată Narcisei Suciu? Mărturisiri emoționante despre drama prin care a trecut

Ana Chivu   
în Stiri mondene
22/12/2018, 13:21
Cum mai arată Narcisei Suciu? Mărturisiri emoționante despre drama prin care a trecut GALERIE FOTO
Narcisa Suciu, despre viața greu încercată!

Narcisa Suciu arată superb la cei 43 de ani pe care îi are! Se pare că artista a aflat secretul timpului, astfel că nu vede trecerea sa sa pe chipul ei și pe privirea caldă, ca la fiecare apariție publică. Cu toate că a trecut prin clipe dificile, clipe ce nu le va uita niciodată, cântăreața a decis ca nicio amintire să nu îi răpească timul, așa că a ales să se vindece povestind despre acestea. Din păcate, iubita artistă a fost nevoită să suporte decesul mamei sale.

„Din păcate am pierdut-o pe mama când aveam 17 ani. Ea a fost o bună bucată de vreme bolnavă. Câtă vreme a fost sănătoasă, noi nu făceam nimic în casă, făcea absolut tot. Cred că în ultimii 20 de ani de viaţă nu a dormit mai mult de 4 ore pe noapte. Noi nu ştiam de unde se cumpără sau cât costă pâinea. Erau rândurile celebre la lapte, unde mergeam toţi din bloc, doar ca să ne întâlnim. Dar cam atât făceam”, a mărturisit Narcisa Suciu în cadrul unui interviu.

Narcisa Suciu, mărturii emoționante!

Narcisa Suciu trece printr-o perioada mai dificilă acum că fiica sa  de 20 de ani a plecat la studii în alt oraș, astfel a rămas singură cu soțul ei finlandez. Cu ocazia aceasta, artista și-a adus aminte de câteva clipe grele prin care a trecut, așa că a decis să povestească și fanilor săi lucruri pe care le-a ascuns ținut ascunse bine. „Am puţine amintiri cu mama, deşi nu eram chiar mică atunci când a plecat. Aveam 17 ani, greu îmi mai amintesc.

Narcisa Suciu, cântăreață
Narcisa Suciu, cântăreață

Creierul nostru este făcut să nu ne lase să o luăm razna, să nu suferim prea tare. Blochează anumite amintiri. Îmi zicea Narcela dacă eram bună, iar când eram rea doar se uita într-un anumit fel. Atunci aş fi preferat să mă bată, să mă pedepsească, orice. Nu o făcea, noi nu am fost niciodată bătuţi. Când se uita aşa la mine, îi spuneam: hai, te rog eu, dă-mi o palmă! Fă-mi orice dar nu te mai uita aşa.” , a povestit iubita cântăreață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×