Cătălin Neamțu, trimis direct în Marea Finală a emisiunii ”Ferma Vedetelor”. Ce a pățit Rona!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
11/05/2018, 08:36
Cătălin Neamțu, trimis direct în Marea Finală a emisiunii ”Ferma Vedetelor”. Ce a pățit Rona!
Cătălin Neamțu trimis direct în Marea Finală a emisiunii „Ferma Vedetelor”

Supărare mare la Ferma vedetelor, după ultimul vot! Actorul Cătălin Neamțu este concurentul care a fost trimis direct în Marea Finală a emisiunii „Ferma Vedetelor” în urma voturilor din cadrul ediției speciale din această seară, însă Rona Hartner este cea care a plecat acasă fără duel este!

„Vladimir și Rona sunt la egalitate să plece acasă. Iar Cătălin Neamțu are cinci voturi pentru a intra direct în finală. Iar Grațiela, patru. Avem un ultim votant: Narcisa Suciu”, a spus Monica Bîrlădeanu, prezentatoarea emisiunii „Ferma Vedetelor”.

Cătălin Neamțu, direct în Marea Finală a emisiunii „Ferma Vedetelor”, Rona Hartner, direct acasă!

Cea care a trimis-o acasă pe Rona a fost Narcisa Suciu! „Plec… sunt plecată de mult timp din această fermă. (…). Recunosc că nu am mai fost cu sufletul aici, pentru că știam că voi face parte dintr-un scenariu (…), știam că sunt pe lista scurtă de eliminări: eu și Vladimir. (…). Eu nu sunt pion, eu nu sunt pionul nimărui. Să joace scenariu cum știu mai bine. (…). Eu mi-am dat seama că nu am pe nimeni aici, poate pe final, pe Grațiela. (…). Este prima și ultima experiență de genul acesta”, a declarat vizibil afectată Rona Hartner.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×