Cum au fost surprinși Traian Băsescu și soția lui Maria, la botez! Imaginile au apărut abia acum

Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
20/10/2018, 11:43
Cum au fost surprinși Traian Băsescu și soția lui Maria, la botez! Imaginile au apărut abia acum GALERIE FOTO
Cum a fost surprins cuplul Traian și Maria Băsescu la botezul nepoatei lor?

Mulți au spus că Traian Băsescu și soția sa aproape că s-au ascuns de aparatele de fotografiat la botezul micuței Elenei Băsescu. Se pare că lucrurile nu au stat așa. Iată cum a fost surprins cuplul Traian și Maria Băsescu! Pe scurt, pe data de 15 octombrie, una dintre fiicele fostului președinte și-a creștinat copilul. Toți invitații s-au prezentat, în jurul orei 16, în acea zi, la Biserica Elefterie din Capitală. După terminarea momentului cel mai important, toți s-au îndreptat spre restaurant, pentru a celebra în cinstea micuței. Iar, cu toate că informațiile din presă relatau că bunicul Traian, împreună cu soția sa, au fost cam scumpi la vedere în acea zi, fotografiile abia apărute acum denotă că situația a stat cu totul altfel.

Traian Băsescu, Maria Băsescu și nepoțelul lor
Traian Băsescu, Maria Băsescu și nepoțelul lor

Cei doi au fost surprinși pe ringul de dans, în timp ce dansau. Cât despre vestimentația acestora, fosta primă Doamnă și fostul lider au avut ținute destul de simple, însă cu bun gust. Maria Băsescu s-a prezentat la biserică într-o rochie alb-negru, cu un model floral, la care a alăturat o brățară și un lanț. Fostul președinte a purtat un costum gri, o cămașă albă, alături de o cravată de un albastru prăfuit.

traian si elena basescu la botezul elenei
Traian și Elena Băsescu dansând la botezul nepoatei lor

Traian Băsescu și soția lui Maria au fost surprinși la botez!

Elena Băsescu în schimb a fost una dintre senzațiile serii. Aceasta a ales o vestimentație precum cea a unei prințese. Fiica politicianului a ales pentru acest eveniment o rochie mici, cu mâneci scurte, bufante, având în zona bazinului un model ca cel al unui corset, ce-i punea talia în evidență. Și, cu toate că Elena s-a întrecut pe sine cu ținuta, nici tatăl copilului ei nu a fost mai prejos. Cătălin Tomată a ales pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața lui un sacou gri, o camasă roz pudrat, vestă, cravată de un roz intens, la care a accesorizat cu un ceas și niște pantofi eleganți.

Maria Băsescu a fost o prezență extrem de discretă, la botezul nepoțelei sale
Maria Băsescu a fost o prezență extrem de discretă, la botezul nepoțelei sale
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×