Cum arată și unde este angajată nepoata primarului din Alexandria

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/11/2018, 10:50
Cum arată și unde este angajată nepoata primarului din Alexandria GALERIE FOTO
Ea teste nepoata primarului din Teleorman, proaspăta angajată a Ministerului Afacerilor Externe

Nepoata primarului din Alexandria se pare că are noroc, abia ieșită de pe băncile facultății s-a și angajat la MAE. Guvernul Dăncilă pare din ce în ce mai mult un refugiu pentru cei din Teleorman care doresc un loc de muncă. Lorena Teodora Cazacu, nepoata primarului din Teleorman, va fi, începând cu săptămâna viitoare, angajata Ministerului Afacerilor Externe. Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, anunța încă din luna aprlie a acestui an faptul că există oportunități de angajare în cadrul MAE.

„România va prelua, la 1 ianuarie 2019, pentru o perioadă de șase luni, Președinția Consiliului Uniunii Europene, un moment important pentru viitorul parcurs al țării noastre în cadrul proiectului comunitar. În acest context, Ministerul Afacerilor Externe își va mări echipa cu o serie de specialiști în domenii relevante, care îşi vor aduce aportul la pregătirea şi exercitarea mandatului. Abordăm acest proces de selecţie într-o manieră deschisă şi transparentă şi îi invităm pe toţi cei interesaţi să participe la redefinirea României în context european.“

Nepoata primarului din Teleorman, noua angajată a MAE

Victor Drăgușin, primarul din Teleorman, se poate mândri acum cu nepoata sa, care este proaspăta angajată a Ministerului Afacerilor Externe. Lorena Teodora Cazacu a terminat recent facultatea de psihologie din cadrul unei universități private. Fata are o bursă la sigur în Franța, acordată de decanul facultății, de asemenea cetățean al Teleormanului, și un stagiu de voluntariat la Ministerul Afacerilor Externe.

Noul său loc de muncă se va ocupa de pregătirea președenției pe semestru a României din cadrul Consiliului Uniunii Europene. Părinții Lorenei Teodora Cazacu sunt de asemenea angajați la Duvern. Georgeta Cazacu, mama fetei, ocupă postul de consilier la Ministerul Agriculturii, iar tatăl său, Nicolae Cazacu, are funcția de director general la Ministerul Afacerilor Interne.  Momentan, Lorena Teodora Cazau este studentă la masterat în psihologie, și pregătește de postul de la MAE.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×