Cum arată Marieta, soția lui Aurel Tămaș! Pe ea a lăsat-o pentru amanta cu 30 de ani mai tânără

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/03/2019, 10:31
Cum arată Marieta, soția lui Aurel Tămaș! Pe ea a lăsat-o pentru amanta cu 30 de ani mai tânără GALERIE FOTO
Fosta soție a lui Aurel Tămas se menține incredibil!

Soția lui Aurel Tămaș arată extraordinar! Marieta poate fi oricând model pentru că pare că nu încetează niciodată să fie atentă la detalii, vestimentație, coafura sau make-up, așa că fiecare apariție a ei este extraordinară! Artistul a lăsat-o pe Marieta pentru o mai tânără amantă. Artistul are 57 de ani, iar jumătatea lui de acum are doar 25 de ani. Cei doi s-au mutat împreună după mai mulți ani în care au fost într-o relație ținută secret. De asemenea, Aurel Tămaș s-a dovedit a-i acorda o mai mare atenție tinerei amante decât soției, pentru că i-a și deschis acesteia o afacere, după ce s-a aflat de relație.

Cum arată Marieta, soția lui Aurel Tămaș!

Toți s-au întrebat cât de tare să-i fi sucit mințile amanta mai tânără lui Aurel Tămaș încât să o fi lăsat pe frumoasa Marieta. Fosta soție a lui Tămaș arată foarte bine și se menține extraordinar! Din păcate, iubirea dintre cei doi s-a dus în momentul în care artistul a  înșelat-o cu Eliza Iancău, de doar 25 de ani. Marieta este o blondă focoasă, cu ochii albaștri și cu niște forme bine definite în sala de sport. Cu toate că în dreptul vârstei scrie 50, Marieta pare că arată mai bine cu trecerea timpul.

Cu toate că eforturile de a se păstra tânără ar fi trebuit să îl țină pe Aurel Tămaș aproape de ea, artistul a preferat totuși brațele Elizei Iancău, care a fost Miss România Supranațional 2015. „Fiecare îşi trăieşte viaţa așa cum vrea pentru că suntem liberi. Domnişoara cu care este soţul meu este şi ea o domnişoară ca toate celelalte şi nu mă interesează prea mult despre ea. Nu sunt divorţată de Aurel Tămaş şi îl iubesc pentru că e soţul meu”, a declarat Marieta Tamaș, pentru Click!

Familie Aurel Tămaș
Familie Aurel Tămaș

Aurel Tămas, afacere pentru amanta sa!

Aurel Tămaș a dat uitării căsnicia de 27 de ani alături de Marieta, cea care i-a dăruit un copil, astfel că a dat fuga în brațele Elizei, amanta sa. Noua iubire este cu 30 de ani mai tânără decât acesta, dar se pare că i-a furat mințile din prima clipă. Vedeta i-a deschis frumoasei o afacere în Cluj, o gogoșerie. Din păcate, căsnicia lui Tămaș s-a terminat cu scandal, dar, acum, pare că apele s-au calmat, după ce a ales să dezvăluie tot.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×