Amanta lui Aurel Tămaș, în rochia de mireasă! Se visează deja soția artistului

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/02/2019, 13:58
Amanta lui Aurel Tămaș, în rochia de mireasă! Se visează deja soția artistului GALERIE FOTO
Amanta lui Aurel Tămaș, în rochie de mireasă

Eliza Ancău, amanta lui Aurel Tămaș, a postat o imagine pe Facebook, de la o ședință foto, în care purta o rochie de mireasă, elegantă, cu trenă imensă. Frumoasa blondină, în vârstă de 26 de ani, mai tânără cu trei decenii decât interpretul de muzică populară, are la activ mai multe titluri de ”Miss”. Pentru a trăi a doua tinerețe alături de Eliza, solistul și-a părăsit soția, pe Marieta Tămaș, cu care are un băiat în vârstă de 18 ani.

Amanta lui Aurel Tămaș, Eliza Ancău, s-a pozat în rochie de mireasă

Cei doi îndrăgostiți s-au mutat deja împreună, iar tânăra, probabil, visează deja la ziua în care va purta rochia de mirească, mergând la brațul lui Tămaș spre altar. Deși artistul a negat multă vreme zvonurile legate de relația lui cu Eliza, nu numai surse din anturajul lui au dezvăluit că are o relație extraconjugală, ci și o fotografie apărută recent pe o rețea de socializare. Imaginea este realizată într-un moment important pentru partenera sa.

Amanta lui Aurel Tămaș, în rochia de mireasă! Se visează deja soția artistului
Eliza Ancău, amanta lui Aurel Tămaș, a îmbăcat rochia de mireasă pentru o ședință foto

Mai exact, în clipa în care blondina a absolvit Facultatea de Relații Publice, din cadrul Universității Babeș-Bolyai, din Cluj Napoca, și-a făcut apariția și clujeanul. Presupusa enigmă pare că se elucideze treptat, căci la câteva zile după ce au apărut zvonurile despre divorțul lui Aurel Tămaș, căsătorit de 20 de ani. Totodată, apropiații artistului susțin că fata se bucură de relația cu acesta și de tot ce vine o dată cu ea.

Amanta lui Aurel Tămaș, în rochia de mireasă! Se visează deja soția artistului
Frumoasa blondină, în vârstă de 26 de ani, mai tânără cu trei decenii decât interpretul de muzică populară are multe titluri de Miss

Apropiații artistului confirmă zvonurile

„Tămaș o răsfață cu tot ce-i poftește inima. A luat-o cu el în America, îi cumpără bijuterii, haine, o ajută cu tot. Ei se feresc foarte mult, nu ies împreună, însă oamenii de pe aici au aflat. Şi soţia lui Aurel ştia de această amantă, însă nu a vrut să tulbure apele. De ce să facă scandal, mai ales când au şi un băiat şi se pot face de ruşine aici în oraş?! Aurel şi Marieta stau împreună însă nu mai au nicio treabă”, a declarat o sursă din anturajul cântărețului pentru click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×