Cum arată Gabriel Cotabiță, la trei ani de când a văzut moartea cu ochii!

Claudiu Ilie    Maria Cristina   
în Poze haioase
03/07/2018, 01:29
Cum arată Gabriel Cotabiță, la trei ani de când a văzut moartea cu ochii! GALERIE FOTO

Cum arată Gabriel Cotabiță, la trei ani de la infarct? Artistul parcă arată mai bine ca niciodată, iar concertele curg râu! Celebrul solist Gabriel Cotabiță, ajuns la vârsta de 62 de ani are acum agenda plină de concerte. Primul recital ”Cotabiță și prietenii” l-a susținut sâmbăta trecută, la Ovidiu, în județul Constanța. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Alături de artist, pe scenă au mai urcat și Oana Sârbu, Aurelian Temișan, Mirabela Dauer, Silvia Dumitrescu, Sanda Ladoși și Daniel Iordăchioaie. Artistul a recucerit publicul cu șlagărele sale, iar constănțenii l-au aplaudat minute în șir.

Gabriel Cotabiță le-a arătat artiștilor mai tineri cum se face un show adevărat

Cotabiță se simte bine, s-a însurat, ba chiar s-a mai îngrășat în jur de zece kilograme peste greutatea normală, după problemele de sănătate suferite în 2015. Apropiații lui susțin că a cam pierdut lupta cu kilogramele din cauza pastilelor pentru inimă. El a mai fost văzut la sala de sport și după tristul episod, dar face doar câteva exerciții fizice ușoare, recomandate oamenilor suferinzi de inimă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×