Cum arată Fata Morgana acum? Schimbarea artistei este incredibilă

Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
11/11/2018, 14:52
Cum arată Fata Morgana acum? Schimbarea artistei este incredibilă GALERIE FOTO

Mulți se întreabă cum arată acum Fata Morgana, căci artista a trecut prin diferite schimbări în ultima perioadă. Pe numele ei real Alina Cristina Coman, a devenit cunoscută în sfera muzicală o dată cu hit-ul ”Hai liberare”. Ulterior, după ce nu a mai fost atât de activă în lumea artistică, aceasta a cunoscut celebritatea într-un mod prin care nu ar fi vrut, prin prisma relației ei cu Adrian Cristea. Cântăreața s-a iubit cu ”Prințul” Cristea, de care s-a despărțit, iubirea ei transformându-se într-o mare dezamăgire. În acel moment, cea supranumită Fata Morgana a declarat că nu întotdeauna a făcut cele mai bune alegeri. ” Nu fac întotdeauna alegerile cele mai bune. Le fac pe cele mai proaste sau sunt aleasă de oameni care nu corespund. Asta nu înseamnă că sunt în depresie sau sunt supărată. Pu și simplu sunt niște etape prin care trebuie să treci, să poți să mergi mai departe”, a explicat artista.

Însă, de la sfârșitul dragostei cu  Cristea, a trecut mult timp, iar viața Morganei s-a schimbat. Printre lucrurile care s-au modificat, pe podium stă înfățișarea ei. Și, chiar dacă în acest moment, Alina Cristina Coman arată excepțional, pentru a avea acest aspect acum, a avut de tras. În anul 2015, artista a trecut prin momente dificile, mai ales pentru o femeie. Pentru a-și aduce îmbunătățiri, aceasta frecventa saloanele de frumusețe, însă cel care i-a pus capac și i-a adus probleme grave a fost un solar.

Fata Morgana arată incredibil acum!

Fata Morgana arată incredibil acum! Aceasta s-a schimbat enorm
Fata Morgana, filmând un videoclip

Iată declarația ei: ”Am intrat la solar de două ori câte 30 de minute în aceeași zi. Nu recomand nimănui să facă așa ceva. Am ieșit de acolo și simțeam că ard. Mi s-au umflat limba și ochii și mi-a fost foarte rău. Am fost la medic, dar eram primul caz de acest gen și nu prea știau ce să-mi facă”, a povestit Fata Morgana. În cele din urmă, aceasta a fost diagnosticată cu cancer de piele, dar a ieșit victorioasă din lupta cu această boală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×