Așa arată acum Fata Morgana! Bruneta s-a ”tunat” și e de nerecunoscut

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
08/05/2018, 09:06
Așa arată acum Fata Morgana! Bruneta s-a ”tunat” și e de nerecunoscut GALERIE FOTO

Cunoscută sub numele de scenă ”Fata Morgana”, Alina Cristina s-a schimbat radical și arată complet diferit față de cum o știam cu toții. Dacă mai ieri cânta ”Stau în unitate”, astăzi Fata Morgana s-a reprofilat pe manele și pare să o ducă foarte bine.

Fata Morgana a trecut, însă, și prin momente cumplite. În urmă cu câțiva ani, a fost diagnosticată cu cancer de piele, se pare chiar din cauza solarului pe care îl folosea extrem de des. Acum, însă, Fata Morgana a scăpat de această problemă, care se pare că a fost doar o alarmă falsă.

Fata Morgana arată complet diferit, după ce a fost suspectă de cancer

„Am intrat la solar de două ori câte 30 de minute în aceeaşi zi. Nu recomand nimănui să facă aşa ceva. Am ieşit de acolo şi simţeam că ard. Mi s-au umflat limba şi ochii şi mi-a fost foarte rău. Am fost la medic, dar eram primul caz de acest gen şi nu prea ştiau ce să-mi facă. Am slăbit enorm. A fost drama vieţii mele. Am simţit că nu o să pot să trec peste”, spunea Fata Morgana, acum ceva timp.

Fata Morgana și-a schimbat total înfățișarea

Fata Morgana arată acum total diferit, mai ales că a trecut și prin numeroase operații la nivelul pielii. ”Alina Cristina Morgana şi-a mărit buzele, şi-a conturat pomeţii, iar pentru textură şi întinerirea pielii, aceasta a beneficiat de mezoterapia vedetelor de la Hollywood, cu celule stem din propriul sânge”, a declarat medicul care  a ajutat-o să își schimbe radical înfățișarea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×