Cum a ajuns să facă Selly 30.000 de euro într-o singură zi. Tocmai acum s-a aflat!

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/10/2019, 17:48
Cum a ajuns să facă Selly 30.000 de euro într-o singură zi. Tocmai acum s-a aflat!
Selly a vândut în timpul unui concert tricouri și obiecte personalizate în valoare de 30.000 de euro. Sursa foto: Instagram.com

Vloggerul Selly a ajuns să fie cunoscut pe Youtube după ce a primit cadou de la părinți o cameră video și a început să facă diverse clipuri. Filmările sale au strâns mii de vizualizări, iar Andrei Șelaru, căci așa îl cheamă pe vlogger, a ajuns să fie milionar la vârsta de numai 18 ani. În urmă cu aproximativ doi ani s-a lansat și în muzică, iar vara aceasta a strâns în timpul unei concert cu trupa 5GANG 30.000 de euro. 

Selly a vândut tricouri și alte obiecte personalizate de 30.000 de euro în timpul unui concert

Andrei Șelaru a aflat de platforma Youtube de o profesoară de limba engleză, iar de atunci face furori cu videoclipurile pe care le încarcă. Printre cele mai cunoscute se numără „Dacă Google ar fi om”, „Tipuri de profesori” sau „Rap Battle”. Selly, așa cum este cunoscut în mediul online, a reușit să strângă din contractele de publicitate un milion de euro. De asemenea, din decembrie 2017 tânărul face parte și din trupa 5GANG. Prima piesă pe care a lansat-o trupa se numește „Singuri Acasă”.

Vara aceasta, chiar pe 1 iunie, trupa a avut primul concert la Arenele Romane. Fanii s-au înghesuit să-și cumpere bilete motiv pentru care tânărul de 18 ani a luat decizia de a suplimenta biletele. Așadar, au avut loc două concerte: unul de la ora 14.00 și al doilea de la ora 19:00. În timpul concertului Slly a vândut tricouri și obiecte personalizate care i-au adus vloggerului 30.000 de euro în cont la finalul zilei.

Selly a făcut primul milion de euro din Youtube
Selly cântă în trupa 5GANG din decembrie 2017. Sursa foto: Instagram.com

Cum a făcut Selly un milion de euro din Youtube și contracte de publicitate

„În principiu sunt trei surse de venit: direct din ad sense, cel mai mic venit. După accea sunt campaniile publicitare, sunt reclame pe care le faci tu, direct cu companii. Acum fac doar cu branduri pe care eu le consum. Am ajuns şi să refuz propuneri, vin multe”, a spus Selly în emisiunea „Răi da` Buni” moderată de Mihai Morar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×