Cu cine a venit Victor Slav, la Gala Unica! Nu e Bianca Drăgușanu! Oamenii s-au uitat lung la ei

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
29/11/2018, 10:29
Cu cine a venit Victor Slav, la Gala Unica! Nu e Bianca Drăgușanu! Oamenii s-au uitat lung la ei
Victor Slav a venit, la gala Unica, însoțit de camaradul său, Cătălin Cazacu

Gala Unica a fost un eveniment căutat de cei prezenți în lumea mondenă. Printre cei invitați la petrecere a fost și Victor Slav, însă acesta a ales totuși să vină însoțit, chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu. O dată ce prezentatorul de la ”Vulturii de noapte”, de la Kanal D, și-a făcut apariția la eveniment, oamenii s-au uitat lung. Petrecerea a avut loc miercuri, 29 noiembrie, la Biblioteca Națională a României. Acolo, vedetele din showbiz, și în special cele masculine, au impresionat cu ținutele lor. Vedetele s-au adunat cu prilejul de a celebra 21 de ani de la prima apariție a revistei menționate mai sus.

Iar, cum evenimentul a fost organizat perfect, acesta a avut, desigur, și un panou la care celebrii puteau să se fotografieze alături de oamenii prezenți, dar, în special, alături de partenerul care i-a însoțit. Când a venit rândul lui Victor Slav, acesta s-a fotografiat nu alături de vreo domnișoară, ci de prietenul și colegul său de emisiune, Cătălin Cazacu. Și, după cum impunea și locația, cei doi au fost de-a dreptul prezentabili, ba chiar extrem de eleganți, ațintind astfel asupra lor toate camerele de luat vederi din jur.

Victor Slav a venit cu Cătălin Cazacu, la Gala Unica!

cu cine a venit victor slav, la gala unica? evenimentul l-a adus alaturi de catalin cazacu
Victor Slav a venit cu Cătălin Cazacu, la gala Unica

Vă reamintim că Victor Slav, împreună cu Cătălin Cazacu sunt prezentatorii ”show-ului de vulturi”, alături de prietenul lor, Giani Kiriță. De altfel, fotbalistul s-a declarat încântat din prima secundă de proiectul lor. ” Am rezonat din prima cu Cătălin Cazacu, chiar înainte să plecăm la «Exatlon», înainte de acel show, eu nici măcar nu știam cine este… Mi-am dat seama, din trei vorbe, că rezonăm pe toate planurile. Acest nou show pe care îl vom prezenta, în curând, la Kanal D, va fi unul incendiar”, a spus Giani Kiriță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×