Cu cine a venit Victor Slav, la Gala Unica! Nu e Bianca Drăgușanu! Oamenii s-au uitat lung la ei

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
29/11/2018, 10:29
Cu cine a venit Victor Slav, la Gala Unica! Nu e Bianca Drăgușanu! Oamenii s-au uitat lung la ei
Victor Slav a venit, la gala Unica, însoțit de camaradul său, Cătălin Cazacu

Gala Unica a fost un eveniment căutat de cei prezenți în lumea mondenă. Printre cei invitați la petrecere a fost și Victor Slav, însă acesta a ales totuși să vină însoțit, chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu. O dată ce prezentatorul de la ”Vulturii de noapte”, de la Kanal D, și-a făcut apariția la eveniment, oamenii s-au uitat lung. Petrecerea a avut loc miercuri, 29 noiembrie, la Biblioteca Națională a României. Acolo, vedetele din showbiz, și în special cele masculine, au impresionat cu ținutele lor. Vedetele s-au adunat cu prilejul de a celebra 21 de ani de la prima apariție a revistei menționate mai sus.

Iar, cum evenimentul a fost organizat perfect, acesta a avut, desigur, și un panou la care celebrii puteau să se fotografieze alături de oamenii prezenți, dar, în special, alături de partenerul care i-a însoțit. Când a venit rândul lui Victor Slav, acesta s-a fotografiat nu alături de vreo domnișoară, ci de prietenul și colegul său de emisiune, Cătălin Cazacu. Și, după cum impunea și locația, cei doi au fost de-a dreptul prezentabili, ba chiar extrem de eleganți, ațintind astfel asupra lor toate camerele de luat vederi din jur.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Victor Slav a venit cu Cătălin Cazacu, la Gala Unica!

cu cine a venit victor slav, la gala unica? evenimentul l-a adus alaturi de catalin cazacu
Victor Slav a venit cu Cătălin Cazacu, la gala Unica

Vă reamintim că Victor Slav, împreună cu Cătălin Cazacu sunt prezentatorii ”show-ului de vulturi”, alături de prietenul lor, Giani Kiriță. De altfel, fotbalistul s-a declarat încântat din prima secundă de proiectul lor. ” Am rezonat din prima cu Cătălin Cazacu, chiar înainte să plecăm la «Exatlon», înainte de acel show, eu nici măcar nu știam cine este… Mi-am dat seama, din trei vorbe, că rezonăm pe toate planurile. Acest nou show pe care îl vom prezenta, în curând, la Kanal D, va fi unul incendiar”, a spus Giani Kiriță.

Închide ×