Cu ce se ocupa Bella Santiago, câștigătoarea X Factor, înainte să vină în România. GALERIE FOTO

Mirela Apostol    Maria Cristina   
în Stiri mondene
29/01/2019, 12:30
Cu ce se ocupa Bella Santiago, câștigătoarea X Factor, înainte să vină în România. GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Ce făcea Bella Santiago, câștigătoarea de la X Factor, înainte să vină în România. Filipineza care a câștigat inimile românilor are o poveste de viață care întrece orice imaginație. Aceasta a venit în România din 2016, iar în Filipine le-a lăsat pe mama și fiica sa.

Bella a cântat alături de trupa Jukebox, iar împreună au participat și la Eurovision 2018 cu piesa „Auzi cum bate”. Anul acesta frumoasa brunetă a participat din nou la internaționalul concurs muzical. Ea s-a calificat în Marea Finală de la București și speră să reprezinte cu mândrie țara noastră la Eurovision 2019.

Cu ce se ocupa Bella Santiago înainte să vină în România

Cu ce se ocupa Bella Santiago, câștigătoarea X Factor, înainte să vină în România. GALERIE FOTO
Cu ce se ocupa Bella Santiago, câștigătoarea X Factor, înainte să vină în România. GALERIE FOTO
Focoasa filipinează a fost cântăreață și dansatoare în cluburile de noapte din Taiwan, iar pozele de la aceea vreme stau drept mărturie. Bella Santiago are o poveste de viață extrem de tristă. Ea nu și-a mai văzut fetița de mai bine de doi ani.  „Visul meu în viață este să fac bani pentru mama și pentru fetița mea. Să-i dau pentru mâncare, să fie altfel viața lor. Nu mi-am mai văzut copilul de doi ani. Fac totul pentru ele, să le ofer ceea ce nu au. Sunt recunoscătoare că Dumnezeu mi-a dat vocea asta, așa pot câștiga bani pentru fetița mea”, a spus Bella Santiago.

Bella Santiago, filipineza care a câștigat inima românilor la X Factor 2018

Bella, alături de soţul ei la cununia civilă, organizată într-un cadru restrâns, la care au participat prietenii
Bella, alături de soţul ei la cununia civilă, organizată într-un cadru restrâns, la care au participat cei mai apropiați prieteni

„Sunt foarte fericită şi emoţionată. Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până vom avea părul alb şi el a zis da”, a povestit Bella despre căsătoria sa cu Nicolae Ionuţ Grigorie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×