Cu ce se ocupă Andi Moisescu în așteptarea sezonului 9 din Românii Au Talent

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/10/2018, 18:36
Cu ce se ocupă Andi Moisescu în așteptarea sezonului 9 din Românii Au Talent GALERIE FOTO
Imagine cu Andi Moisescu, din cadrul emisiunii ”Românii au talent”

Iată cu ce se ocupă Andi Moisescu în așteptarea activității sale de câțiva ani încoace, cea de a fi membru al juriului Românii Au Talent. Așadar, în tot timpul în care va apărea cel de-al 9-a sezol al show-ului de talente, Andi Moisescu cu ce se ocupă? Pe numele său, Alexandru Moisescu, născut în București, pe data de 26 octombrie 1972, în familia unui regizor de film. Acesta a pășit pe urmele celebrității o dată cu un concurs organizat pe postul ”Radio Unifan”. Acesta, de atunci, a îmbrățișat jurnalismul, și a tot urcat din punct de vedere profesional. Prima sa apariție a fost la Radio Costinești apoi la Fun Radio și, în cele din urmă, la Pro FM.

De atunci, a intrat în lumea televiziunii și a și rămas, fiind plăcut de public. În prezent, Andi Moisescu este jurat la Românii Au Talent, dar și moderator la ”Pe bune?!”. Cel din urmă show a avut un succes impresionant în anii trecuți, astfel că, a reintrat în grija de programe, cu jurnalistul ca protagonist. De asemenea, pe lângă rolul de prezentator al unor emisiuni televizate, pe lângă rolul foarte serios de jurat, este și o bună gazdă a unor evenimente. Spre exemplu, acesta a prezentat Gala Premiilor Gopo, în anul 2011. Însă, cu atâtea evenimente de onorat, cum mai are timp juratul de la ”Românii au talent”?

Cu ce se ocupă Andi Moisescu în timp ce asteaptă inceperea sezonului 9 din Romanii au talent
Fotografie cu formula juriului ”Românii au talent” din acest an

Cu ce se ocupă Andi Moisescu? ”Întotdeauna am fugit de răspunderea asta!”

Acesta a răspuns la întrebare în cadrul unui interviu oferit revistei Click!. ”Am destul timp. Dar ce crezi, că le fac singur? Cred că am descoperit acest secret, că dacă își aduci alături oamenii de care ai nevoie poți să faci multe lucruri. Și eu cred că am reușit să găsesc soluția. Am o echipă foarte mare la ”Românii au talent”, una mai micuță, dar bună la ”Pe bune?!”. Și în varianta asta pot să le fac pe toate”, a declarat vedeta recent.

Cu ce se ocupă Andi Moisescu în timp ce asteaptă inceperea sezonului 9 din Romanii au talent
Formula din primii ani ai concursului de talente

În cadrul interviului, acesta a răspuns și întrebării jurnaliștilor de la sursa citată mai sus legată de plecarea Mihaelei Rădulescu. ”Întotdeauna am fugit de răspunderea asta. Este mai puțin important dacă e femeie sau bărbat. E foarte important să fie cineva care să ocupe o astfel de poziție. E o temă draguță ”Românii au talent”, pe care eu am prins-o de la începuturile ei și am avut timp să o descopăr, încet-încet, în timp ce ea se forma. E mai dificil când ea e deja formată, însă nu imposibil. E loc”, a mai spus Andi Moisescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×