Cristian Pomohaci mai câștigă un proces! Vestea nesperată pe care a primit-o recent

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
07/02/2019, 18:59
Cristian Pomohaci mai câștigă un proces! Vestea nesperată pe care a primit-o recent GALERIE FOTO
Cristian Pomohaci mai câștigă un proces

Cristian Pomohaci mai câștigă un proces, după ce preotul a scăpat recent de acuzațiile de pedofilie pe motiv că faptele au fost prescrise. Părintele a câștigat un proces pe care îl avea cu Poliția Rutieră, după ce inițial a pierdut la fond dosarul în care solicita anularea unei amenzi şi anularea punctelor din cauza cărora îşi putea pierde permisul de conducere.

Interpretul de muzică populară a formulat apel la decizia dată de instanța de fond și a câștigat. Soluţia pe scurt: Admite apelul. Schimbă sentinţa apelată, în sensul că admite plângerea contravenţională şi anulează procesul verbal de contravenţie”, este decizia luată de judecătorii de la Tribunalul Dâmbovița.

Cristian Pomohaci mai are un proces la Tribunalul Tulcea
Cristian Pomohaci mai are un proces la Tribunalul Tulcea

Cristian Pomohaci mai câștigă un proces

În vara anului trecut, Cristian Pomohaci a mai avut un proces. El a atacat sentința dată de Judecătoria Tulcea, care i-a respins o cerere de anulare a unui proces-verbal primit de la Poliţia Rutieră. Respinge, ca nefondată, plângerea contravenţională formulată de petentul POMOHACI CRISTIAN DORIN în contradictoriu cu intimatul IPJ TULCEA-SERVICIUL RUTIER. Menţine procesul-verbal de constatare a contravenţiei seria PTLX, nr.046137, încheiat la data de 31.05.2017 de IPJ Tulcea-Serviciul Rutier, ca fiind legal şi temeinic. Cu drept de apel, care se depune la Judecătoria Tulcea, în termen de 30 zile de la comunicare”, este sentința dată de judecători și care a fost atacată de preot la Tribunalul Tulcea, care urmează să judece cazul.

Recent, interpretul de muzică populară a scăpat de acuzațiile de pedofilie, după ce procurorii care au anchetat cazul au decis că faptele la care se face referire în dosar s-au prescris. Acestea ar fi fost comise în urmă cu mai mult de 10 ani, iar Parchetul General a clasat dosarul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×