Cristian Pomohaci a scăpat de acuzații! Decizie neașteptată a procurorilor

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 11:08
Cristian Pomohaci a scăpat de acuzații! Decizie neașteptată a procurorilor GALERIE FOTO
Cristian Pomohaci a scăpat de acuzații! Procurorii au clasat dosarul

Părintele Cristian Pomohaci a scăpat de acuzații, după ce procurorii care îl anchetau au considerat că faptele au fost prescrise, acestea fiind comise în urmă cu mai mult de 10 ani. Preotul a fost cercetat pentru raporturi sexuale cu minori, însă dosarul său a fost clasat de procurorii de la Parchetul General.

La dosarul preotului, care este și cântăreț de muzică populară, au fost depuse pe parcursul anchetei mai multe probe. La percheziția făcută acasă la preot imediat după declanșarea anchetei a fost găsită o tabletă de pe care au fost accesate de-a lungul timpului mai multe pagini de internet cu filme pentru adulți în care protagoniști erau doar bărbați. De asemenea, mai mulți bărbați au depus mărturie, aceștia fiind minori în perioada în care Cristian Pomohaci ar fi comis faptele de care a fost acuzat. Aceștia au povestit că au fost racolați de părinte pentru a întreține relații sexuale.

Procurorii au decis că faptele de care părintele este acuzat au fost prescrise
Procurorii au decis că faptele de care părintele este acuzat au fost prescrise

Cristian Pomohaci a scăpat de acuzații! Procurorii au clasat dosarul

Un student din Olanda, care a avut calitatea de martor în dosar, le-a spus procurorilor că pe vremea când avea doar 16 ani a fost racolat de Cristian Pomohaci pe un site, iar cei doi s-ar fi întâlnit ulterior și ar fi întreținut raporturi sexuale contra unor sume de bani. Și alți bărbați au fost de acord să depună mărturie împotriva părintelui după ce acesta a ajuns în atenția publică. Un alt martor a povestit că în fiecare dimineață vedea câte un băiat ieșind din camera lui Pomohaci.

În ciuda tuturor înregistrărilor, probelor și mărturiilor depuse la dosar, procurorii au decis să claseze cazul, astfel că părintele Cristian Pomohaci a scăpat de acuzații. Anchetatorii au decis să închidă dosarul pe motiv că faptele au fost prescrise, acestea fiind comise în urmă cu mai mult de 10 ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×