Soția lui Pomohaci, declarații despre căsătoria cu preotul: „Mi-aș fi dorit o familie”

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
27/11/2018, 09:25
Soția lui Pomohaci, declarații despre căsătoria cu preotul: „Mi-aș fi dorit o familie”
Soția lui Pomohaci, declarații despre căsătoria cu preotul: „Mi-aș fi dorit o familie”

Soția lui Cristian Pomohaci, Ileana Matuș, face declarații despre căsătoria cu preotul. În cadrul unui interviu a vorbit despre mariajul lor care a durat cinci ani. Motivul divorțului survenit între cei doi nu a fost elucidat, însă Ileana Matuș a explicat câteva lucruri care te lasă să îți faci o idee despre povestea lor de dragoste.

Când a fost întrebată dacă a „mirosit” că soțului său – preotul Cristian Pomohaci – îi plac bărbații, aceasta a răspuns următoarele: „Când m-am casatorit cu el, am avut un vis, ca orice femeie, mi-aș fi dorit o familie, mi-aș fi dorit un bărbat ca oricare dintre noi. (…). Nu e un om violent, îi plac poveștile. (…). El era mai curios, era mai curios în ceea ce privește omul. Îi plăcea vedetismul, să fie sus, să fie la înălțime, probabil ca noi toți care vrem să ajungem undeva. (…). Pot să vorbesc în momentul în care îl prind în fapt, dar asa ce pot să spun?”, a declarat Ileana Matuș, fosta sotie a lui Cristian Pomohaci, conform stirilekanald.ro, citat de Cancan.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Preotul Cristian Pomohaci, acuzații grave

Cristian Pomohaci și Ileana Matus, fosta soție a preotului
Cristian Pomohaci și Ileana Matus, fosta soție a preotului

Preotul Cristian Pomohaci a intrat în atenția anchetatorilor, în urmă cu un an, când a fost acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați. Un alt punct de acuzație este acela că preotul săvârșea „păcatul trupesc” și cu băieți minori. Scandalul a pornit în urma unei înregistrări video în care apărea preotul Pomohaci și un băiat de 17 ani. Pe înregistrare se vede cum preotul eretic îi cere favoruri sexuale minorului.

Preotul Cristian Pomohaci s-a căsătorit cu Ileana Matuș, cântăreață de muzică populară, pe 29 octombrie 1999 în Maramureș. După cinci ani de mariaj (presărat cu bune și cu rele), mai precis pe 21 decembrie 2004, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Hotărârea de divorț a fost emisă de către Judecătoria Sectorului 2, în urmă cu 14 ani.

Închide ×