Pomohaci cere intervenţia Parlamentului! Nu mai suportă situaţia!

Filon Stan   
în Hotnews
14/09/2017, 00:03
Pomohaci cere intervenţia Parlamentului! Nu mai suportă situaţia!

Pomohaci cere ajutor parlamentarilor pentru a scăpa de linşajul media! Cristian Pomohaci nu mai ştie ce să facă! Fostul preot a cerut parlamentarilor din comisia de cultură să ia măsuri şi să interzică atacurile din presă la adresa lui. Acesta susţine că, de când a început acest scandal, a fost ţinta unui linşaj mediatic. Pomohaci a fost nevoit să se retragă din preoţie, după ce a fost implicat într-un scandal sexual, fiind acuzat de pedofilie.

Fostul preot nu a mai suportat şi a făcut un memoriu către Parlament în care cere să nu mai fie insultat în presă. Memoriul vine cu doar o săptămână înainte de a afla decizia finală a Mitropoliei Ardealului, dacă va mai purta vreodată straie bisericeşti. Cristian Pomohaci a făcut o cerere şi a contestat excluderea sa din biserică, potrivit RTV. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Pomohaci, acuzat de pedofilie

Preotul Pomohaci este implicat într-un mega-scandal. El este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minori. Tot mai multe persoane fac dezvăluiri terifiante despre preotul care este apreciat de foarte mulţi enoriaşi. Pomohaci este acuzat de mai mulţi băieţi minori că le-ar fi făcut avansuri sexuale contra-cost, de-a lungul timpului. În general, suma pe care acesta ar fi plătit-o era de aproximativ 100 de lei, scrie cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×