Codin Maticiuc va deveni tată, în aprilie! Iată ce va avea: băiețel sau fetiță

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
23/01/2019, 15:48
Codin Maticiuc va deveni tată, în aprilie! Iată ce va avea: băiețel sau fetiță GALERIE FOTO
Codin Maticiuc, sprijin pentru cei din linia întâi: "500 de euro, cazare și protecție"

Codin Maticiuc va deveni tată în luna aprilie a acestui an. Fostul „crai de Dorobanți” a dezvăluit că va avea o fetiță căreia îi va pune numele Smaranda.

„Şi ca să fie o dezvăluire aici în premieră, va fi fată! Se va naşte în aprilie. Astea-s emoţiile. Să fie sănătoasă. Eu mi-am dorit întotdeauna. Cred că dorinţa de a copilări o avem fiecare. Asta nu ar trebui să moară, ci s-o canalizăm în ce facem. Copilăria înseamnă şi creaţie, imaginaţie”, a anunțat Codin Maticiuc la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1. Acesta a dezvăluit și numele pe care îl va purta fetița. „Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii.”

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

Codin Maticiuc va deveni tată în luna aprilie

În urmă cu ceva vreme, Codin Maticiuc a scris o scrisoare pentru viitorul său copil. Mă gândesc la tine. Şi nu-mi pasă dacă vei fi fată sau băiat. Vreau să faci doar ce-ți place dar vreau să-ţi placă ceva. Şi vreau ca acel ceva să-l faci bine şi cu pasiune. Nu insist să te naşti în Romania dar vreau să creşti aici. Măcar cât ține de mine. Vreau să cunosti ţara asta cu bune şi cu rele şi cândva să fie mai puține rele în ea datorită ție. Vreau să vorbeşti fluent măcar două limbi străine dar să gândeşti şi să înjuri în română.

Mă gândesc la tine şi îţi promit că n-am să te bat la cap dacă nu ştii la scoală dar am să te bat la propriu dacă nu ştii să spui buna ziua, mulțumesc şi la revedere. Va trebui să respecţi mai mult femeia de serviciu decât patronul. Şi ghici ce? Abia atunci te va respecta şi patronul”, a scris Codin Maticiuc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×