Cleopatra Stratan, apariție sexy! Ce părere are tatăl ei despre asta

Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
27/10/2018, 21:38
Cleopatra Stratan, apariție sexy! Ce părere are tatăl ei despre asta GALERIE FOTO
Cleopatra Stratan, alături de tatăl ei

Cleopatra Stratan a avut o aparție sexy în cadrul unui eveniment! Cunoscuta artistă a revenit în ochii presei cu o piesă care a spat top-urile, după multă vreme în care a stat și a compus. Revenirea ei pe scenele României a fost una care a lăsat fanii fără glas. Toți aveau imaginea acesteia din videoclip-ul piesei ”Ghiță”, însă acum este o adevărată domnișoară. Aceasta și-a schimbat stilul muzical, dar și echipa cu care lucrează în privința vestimentațiilor sale. Joi seară, 25 octombrie, artista a fost prezentă la petrecerea ”Viva Influencers Party”, loc în care a lăsat fără cuvinte lumea din jur, datorită ținutei sale îndrăznețe. Cleopatra Stratan a ales pentru acest eveniment monden o pereche de pantaloni negri, un top de culoarea albastră, peste care a pus o bluză transparentă. Conform spuselor ei, nu tot timpul se bazează pe specialiștii în modă.

De multe ori, cântăreața își alege singură vestimentația. Vedeta a declarat acum o vreme că tatăl său, Pavel Stratan, nu este împotriva felului în care se îmbracă. ”Optez pentru stilul clasic și natural, asta mă caracterizează. Tatăl meu nu este gelos, nu este supărat deloc pe mine pentru cum mă îmbrac, chiar mp susține foarte mult. El are tot timpul încredere în mine că pot să iau singură deciziile corecte, mai ales când vine vorba despre vestimentația. Este tare mândru de fiecare etapă a creșterii mele, întotdeauna a fost, iar eu mă bucur foarte mult de lucrul acesta”, a declarat aceasta, pentru revista Click.

Cleopatra Stratan a avut o apariție sexy în cadrul unui eveniment monden
Imagine de la evenimentul la care Cleopatra Stratan a fost îmbrăcată îndrăzneț

Cleopatra Stratan, apariție sexy în cadrul unui eveniment monden! ””Tatăl meu nu este supărat pe mine pentru cum mă îmbrac”

Cleopatra Stratan a avut o apariție sexy în cadrul unui eveniment monden
Fotografie cu Cleopatra Staratan, de la filmările videoclip-ului care a consacrat-o: ”Ghiță”

Iar, cu toate că încă sunt întrebări în presă despre felul în care a început încă micuța artistă, în ochii noștri, tatăl ei a venit de mult cu lămuri în privința acestui aspect. În luna august a acestui an, Pavel Stratan a spus că nu i pare nimic în neregulă la felul în care se îmbracă fetița lui. ”Încă este devreme să o las singură, nu are 18 ani și să-i mai fiu prin preajmă. Știu că nu contează dacă are 17-18, 19 ani, dacă e copilul e rău, poate și la 19 ani să facă prostii. Dar Cleopatra cred că niciodată nu o să facă, o să fie fetiță la locul ei, cum și este, modestă și cuminte”, a spus Pavel Stratan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×