Claudiu Manda râde de Victor Ponta, după conflictul cu Mihai Tudose: „Dacă nu crezi, deschide frigiderul”

Claudiu Manda râde de Victor Ponta, după conflictul cu Mihai Tudose: „Dacă nu crezi, deschide frigiderul”
Claudiu Manda râde de Victor Ponta *foto: facebook

Victor Ponta se află într-o situație sensibilă, în contextul în care parlamentarii Pro România din jurul lui Mihai Tudose au decis să voteze pentru guvernul Ludovic Orban, în contextul în care Ponta anunța că partidul său nu va face acest lucru. Fostul premier îl acuză pe Tudose că a negociat pe ascuns, ba cu PNL, ba cu liderul PSD Claudiu Manda. Cel din urmă neagă orice implicare și râde de Victor Ponta, într-o postare pe facebook.

Claudiu Manda îl ia peste picior pe Victor Ponta: „Ai căzut printre scaune”

„Observ că Victor Ponta îmi amestecă numele în tot felul de negocieri cu care nu am nicio treabă de altfel. Vreau să-i transmit doar că suntem în această situaţie, de a pierde guvernarea, strict din cauza trădării lui şi a negocierilor pe care le făcea, pe la Neptun, fie cu PNL pentru preşedinţia Camerei sau pentru comisarul european, fie cu PSD pentru locuri în guvern”

Lumea urăşte trădătorii ca tine, Victor, şi oricât ai încerca acum să faci pe domnişorul de pension, nu mai păcăleşti pe nimeni! Ai căzut între scaune după ce ai încercat să fii jolly joker-ul politic şi nu ţi-a ieşit. PSD-istii, care au făcut campanie cu poză ta pe piept şi care ţi-au oferit toate funcţiile politice posibile, nu mai vor nici măcar să audă de ţine. Dacă nu crezi, deschide frigiderul… ”,a scris Manda pe

Claudiu Manda, îndemn pentru Victor Ponta asemănător cu cel al soției sale

Ultima frază aduce aminte de discursul soției lui Claudiu Manda, Lia Olguța Vasilescu, în momentul lansării candidaturii Vioricăi Dăncilă pentru alegerile prezidențiale: „Tragic este că guvernează un partid care în alegeri a luat 20 la sută şi trece în opoziţie un partid care a luat 46% la sută în alegeri. Cum s-a întâmplat asta: prin trădarea fostului nostru coleg Victor Ponta, care ne spune acum că are telefonul plin cu mesaje de la pesedişti. Eu zic să se uite în frigider, că acolo va găsi urările noastre”, a spus șeful de campanie al lui Dăncilă pentru Ponta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×