Cine este omul de la CNA care a propus suspendarea Realitatea TV

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
18/01/2019, 12:36
Cine este omul de la CNA care a propus suspendarea Realitatea TV GALERIE FOTO
Radu Călin Cristea este omul de la CNA care a propus suspendarea Realitatea TV

Omul de la CNA care a propus suspendarea emisiei Realitatea TV este Radu Călin Cristea, susține Rareș Bogdan, unul dintre jurnaliștii postului de televiziune. Membrul CNA este cel care i-a imputat realizatorului TV modul în care a prezentat intervenția jandarmilor la protestul din 10 august 2018, atunci când mai multe persoane care protestau pașnic au fost lovite în repetate rânduri de forțele de ordine.

Potrivit site-ului bugetul.ro, care a obținut ultima declarație de avere a lui Radu Călin Cristea, membrul CNA a avut în 2017 un salariu anual de 79.891 de lei, adică 6.657 de lei lunar, la care se adaugă 892,5 euro obținuți din închirierea unui apartament. Acesta deține un apartament în București și un teren intravilan în județul Prahova, ambele obținute în urma unui partaj. De asemenea, Cristea mai are un autoturism Skoda Fabia, fabricat în 2018, achiziționat prin programul Rabla.

Radu Călin Cristea
Radu Călin Cristea

Radu Călin Cristea este omul de la CNA care a propus suspendarea Realitatea TV

Radu Călin Cristea este omul de la CNA care a propus suspendarea Realitatea TV, iar după ce postul de televiziune a fost forțat să își suspende emisia timp de 10 minute, jurnalista Marilena Rotaru a făcut mai multe dezvăluiri despre membrul CNA pe pagina personală de Facebook.

„România : Cod portocaliu de dictatură. Spre sfârșitul anului 1990 se înființa în București un birou al postului de radio Europa Liberă, sub conducerea lui Radu Călin Cristea. După un pelerinaj bogat în funcții interimare, plătite supraponderal, semnalizând la dreapta și executând la stânga, omul Europei Libere, ajuns în CNA, amendează astăzi, alături de alți 5 membri ai aceluiași consiliu, libertatea de expresie, cenzurând emisiunea postului Realitatea TV, situându-se fără dubiu de partea agresiunii Jandarmeriei asupra manifestanților din 10 august 2018”, a scris jurnalista pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×