Cine este noul iubit al lui Carmen Simionescu, fata lui Adi Minune! Au fost prinși așa de paparazzi

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
17/10/2018, 15:09
Cine este noul iubit al lui Carmen Simionescu, fata lui Adi Minune! Au fost prinși așa de paparazzi GALERIE FOTO
Nou iubit Carmen Simionescu! Cei doi au fost surprinși luând cina în oraș

Cine este noul iubit al fetei lui Adi Minune, Carmen Simionescu? Cei doi au fost prinși așa de paparazzi! După ce a suferit din dragoste, în urma relației cu tânărul regizor, acum și-a reorientat privirea spre un alt bărbat. Potrivit informațiilor din presă, vedeta deja l-a prezentat familie, lucru destul de intim, ce poate duce cu gândul la un alt nivel al relației lor. Iar, cum inevitabil cei doi îndrăgostiți trebuiau să iasă împreună și în ochii lumii, aceștia au fost surprinși de paparazzi Spynews.ro luând cina în familie.

Pe numele său, Bogdan Căplescu, i-a cucerit inima cântăreței, fiind un tănâr chipeș și grijuliu. Conform informațiilor de pe profilul său personal de Facebook, acesta lucrează la Guvernul României, a terminat Universitatea Româno-Americană și trăiește în București. Imaginile surprinse cu cei doi în oraș au lăsat lumea să vadă ce mult se iubesc. Bogdan o strângea în brațe, o săruta și o mângăia.

Iată noul iubit a lui Carmen Simionescu!
Noul iubit a lui Carmen, Bogdan Căplescu

Cine este noul iubit al lui Carmen SImionescu? Cei doi au fost surprinși de paparazzi

Din fericire, artista nu a lăcrimat îndelung după fosta relație, probabil lucrurile răcindu-se de ceva vreme între ei. La momentul acela, vedeta și-a anunțat oficial fanii că nu mai este într-o relație cu Bogdan, fostul partener de viață, printr-un mesaj scurt pe pagina sa de Instagram. ”Cu doi ani în urmă am început o frumoasă relație cu Bogdan, însă astăzi mergem pe drumuri diferite”, a început mesajul vedeta.

Noul iubit a lui Carmen Simionescu a fost surprins alături de aceasta în oras
Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune

În continuare, aceasta a explicat că decizia despărțitii a fost de comun acord, lucru pe care artista a vrut neapărat să-l împărtășească cu urmăritorii ei. ”A fost o decizie comună și am vrut să aflați de la mine personal. Mulțumesc că ai luat parte la călătoria mea. Au fost 2 ani plini de bucurii și momente frumoase. De azi începem un nou capitol”, a continuat Carmen Simionescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×