Cine este mama naturală a lui Victor Dăncilă, fiul înfiat de premierul României

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
21/01/2019, 11:51
Cine este mama naturală a lui Victor Dăncilă, fiul înfiat de premierul României GALERIE FOTO

Mama naturală a lui Victor Dăcilă este o femeie simplă din Teleroman. Premierul Viorica Dăncilă l-a înfiat pe fiul său Victor, pe care l-a luat de la mama sa naturală la 7 zile de la naștere. Cea care l-a adus pe lume pe Victor Dăncilă are acum 67 de ani și trăiește în continuare în sărăcie într-un sat din Teleorman.

Victor Dăncilă, fiul primului ministru a fost înfiat direct de la maternitate. El a mai stat doar 7 zile cu mama sa naturală după naștere. Apoi acesta a fost luat de actuala sa mamă, prim-ministrul României, Viorica Dăncilă. Se întâmpla în ianuarie 1990, imediat după Revoluție. Atunci Floarea Trocan, mama naturală a lui Victor Dăncilă a luat o decizie radicală. A abandonat copilul, un băiat, la maternitate.

Cine este mama naturală a lui Victor Dăncilă! Fiul premierului ar fi ajuns la orfelinat dacă nu era Viorica Dăncilă

Mama naturală a lui Victor Dăncilă a povestit de ce a ajuns ca fiul său să fie înfiat de premierul României. „Nu mai puteam hrăni o gură în plus. Ar fi ajuns la orfelinat”, a povestit Floarea, o femeie de 67 de ani, pentru Libertatea. Mama naturală a lui Victor Dăncilă căra lemne în prima iarnă grea de după Revoluție. Aceasta avea deja șapte copii. Victor era al optulea, iar soțul său era bolnav de cancer în stadiu terminal, internat într-un spital din București. Delatfel acesta s-a stins din viață în martie 1990 și nu a apucat să-și vadă vreodată fiul dat spre adopție Vioricăi Dăncilă.

Floarea Trocan, mama naturală a lui Victor Dăncilă, are 67 de ani și trăiește în continuare într-un sat dn Teleorman. Foto: Libertatea

Florea Trocan i-a anunțat la naștere pe cei de la maternitatea din Videle că renunță la copil. Atunci a apărut Viorica Dăncilă care l-a adoptat pe cel mic. Băiatul care abia se născuse a devenit „Victor Florin”, nume dat chiar de premierul Viorica Dăncilă. „Am mers împreună cu doamna Dăncilă la Primăria comunei Siliștea și am semnat încuviințarea înfierii. Cu hârtia aceea, doamna s-a dus la Videle și a făcut actele. Iar primul certificat de naștere a fost pe numele Victor Florin Dăncilă”, își aduce aminte femeia, acum în vârstă de 67 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×