Cine este femeia care și-a abandonat copiii în frig, în fața Spitalului din Alexandria

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/12/2018, 18:07
Cine este femeia care și-a abandonat copiii în frig, în fața Spitalului din Alexandria
Ei sunt copiii găsiți de o tânără din Alexandria în fața unui spital!

S-a aflat cine este femeia care și-a părăsit copiii hciar în fața Spitalului din Alexandria. Aceasta i-a lăsat în frig, fără să îi pese la cum vor face față cei mici, la temperaturile scăzute. „La 17 ani a plecat de acasă cu diverşi băieţi“, a declarat o rudă îndepărtată de aeasta. Cei mici au vârstele de 1 an și câteva luni și respectiv aproape 6 luni de zile și au fost lăsați de unii singuri să se descurce.

Tânără din Alexandria, cea care i-a și găsit pe cei mici, a aflat că Lenuța a locuit o perioadă la mânăstire, alături de copii. De asemenea, aceasta a mai descoperit și că băiețeii au tați diferiți, iar ea a fost părăsită de ambii.  „Cine ii recunoaște sau le cunoaște rudele, sufletele acestea doua au fost lăsate în fața spitalalului județean Alexandria . Haideți să le găsim familia sau rudele , cine ii recunoaște sunt rugați să sune la 112. Cine a zis vb ca toti copii merita părinți dar nu toti părinții merita copii , mare dreptate a avut !!!”,  a fost mesajultransmis pe un site de socializare a tinerei care i-a găsit pe copii.

Cine este femeia care și-a abandonat copii în fața unui spital?

În ziua de sâmbătă, 8 decembrie, un apel la 112 a anunțat un caz cutremurător. O femeie și-a părăsit copii de 1 an și altul de 6 luni în fața unui spital din Alexandria. Echipajul de ambulanță i-a dus pe cei mici la spital. Femeia fără suflet se numește Lenuța și este din comuna Grajduri, Iași. Aceasta nu a avut nici ea o soartă prea bună, a fost abandonată de mică de mamă, iar mai apoi crescută de o bunică.

Ea este mama care și-a abandonat copiii în frig!
Ea este mama care și-a abandonat copiii în frig!

„Ştiu că mama ei la fel a făcut cu ea, a abandonat-o. Mama ei are 8 copii şi pe ea a lăsat-o la bunica ei, în comuna Grajduri. A fost crescută de bunica ei. Ştiu că la 17 ani a plecat de acasă cu diverşi băieţi. (…) Ştiu că bunica sa i-a dat o educaţie bună şi a crescut-o bine, dar am înţeles că are şi probleme de comportament“, a spus ruda Lenuței despre aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×