Cine este Dana Rozalia Varga. În ce stare se află acum consilierul premierului Dăncilă

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
19/01/2019, 12:02
Cine este Dana Rozalia Varga. În ce stare se află acum consilierul premierului Dăncilă GALERIE FOTO
Cine este Dana Rozalia Varga. În ce stare se află acum consilierul premierului Dăncilă

Dana Rozalia Varga, consilierul premierului Viorica Dăncilă a ajuns la spital. Fiica celebrului bulibașă din Gilău, Varga Rudolf, a ajuns la spital cu probleme de sănătate. Starea consilierului Vioricăi Dăncilă este acum bună, după ce a avut probleme cu inima din cauza hipertensiunii. Dana Rozalia Varga a pus și un mesaj pe Facebook în care a spus că „doctorii, asistenții, sunt îngerii bolnavilor”.

Dana Rozalia Varga este fata celebrului bulibașă din Gilău, Varga Rudolf. Dealtfel tatăl său s-a stins recent, având parte de o în mormântare fabuloasă în comuna sa natală. Dana Rozalia Varga ocupă funcția de consilier al Vioricăi Dăncilă din 2017. Ea a mai fost în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului și în Guvernul condus de Victor Ponta. În ianuarie 2015 a fost numită consilier de stat pe problemele romilor, dar când Dacian Cioloș a devenit prim-ministru ea a demisionat din funcție, după numai o lună.

Dana Rozalia Varga, fiica bulibașei din Gilău a ajuns la spital! Consilierul Vioricăi Dăncilă a avut probleme cu inima

Dana Rozalia Varga este fiica celebrului bulibașă din Gilău, Varga Rudolf. Acesta s-a stins din viață chiar la începutul acestui an și a avut o înmormântare fastuoasă în comuna în care a construit un adevărat palat. Chiar premierul Viorica Dăncilă a trimis o coroană de flori pentru acesta. Dealtfel starea de sănătate a consilierului primului-ministru, ar avea legătură cu pierderea tatălui său. Emoțiile puternice din ultima vreme se pare că au afectat-o pe Dana Rozalia Varga.

Viorica Dăncilă alături de consilierul Dana Rozalia Varga

Fiica bulibașei din Gilău a ajuns la Spitalul Clinic Colţea. Se pare că starea sa de sănătate este acum bună, dar Dana Rozalia Varga a avut ceva probleme cu inima din cauza hipertensiunii. Consilierul Vioricăi Dăncilă a trecut prin momente grele la începutul acestui an, când tatăl său, celebrul bulibașă din Gilău, Varga Rudolf, a încetat din viață. Acesta a avut parte de o înmormântare la care au participat peste 300 de oameni, familie și apropiați. Slujba a fost ținută în curtea cu palatul de 32 de camere al familiei. Aceasta a fost oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×