Cele 10 reguli pentru fiecare părinte! Scrise de un tată care şi-a pierdut fiul, la un an distanţă

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
26/10/2019, 18:45
Cele 10 reguli pentru fiecare părinte! Scrise de un tată care şi-a pierdut fiul, la un an distanţă
Mesajul acestui tată îndurerat, la un de la moartea fiului său. Sursa foto: dearwoman.md

Fără îndoială, copiii sunt lumina ochilor noștri și, chiar dacă apariția lor ne schimbă viața complet, nimic nu se compară cu momentele fericite în care îi putem strânge în brațe. Uneori, se întâmplă, însă, ca aceștia să ne părăsească, lăsând în urmă o durere fără margini și o rană care nu va mai putea fi vindecată niciodată, oricât ar încerca trecerea timpului să o aline.

Un tată care și-a pierdut fiul îți spune cele mai importante reguli

Este și cazul unui bărbat din Statele Unite ale Americii, care, la un an de la momentul tragic în care și-a pierdut fiul, a avut puterea de a le împărtăși tuturor trăirile sale din toată această perioadă. Tatăl îndurerat a scris pe contul personal de Facebook 10 reguli a căror importanță a conștientizat-o cu adevărat în clipa în care băiețelul său a plecat dintre noi, răpus de o boală cumplită.

  1. Nu există prea multă iubire
  2.  Ai destul timp la dispoziție. Poți să rezervi măcar un minut pentru joaca cu copilul tău. Nimic nu trebuie să fie mai important
  3.  Încearcă să faci cât mai multe fotografii și filmulețe cu copilul tău. Niciodată nu vei ști cu siguranță că acel moment nu este ultimul
  4. Nu merită să-i „cumperi” pe copii cu cadouri și bani. Cel mai bine ar fi să „cheltui” tot timpul cu ei: distracție la mare, plimbări în parc, sau orice îl face fericit.
  5.  Ascultă muzică și cântă împreună cu el. Eu și Hughie adoram să fredonăm cântece în mașină, la plimbare, acasă. Îmi amintesc mereu aceste momente.
  6.  Prețuiește timpul petrecut împreună. Cinele comune, citirea poveștilor, odihna pe canapea, acestea sunt lucrurile simple care îți vor lipsi cel mai mult
  7.  Când îți iei rămas-bun de la el, nu uita să-i dai un pupic. S-ar putea ca acesta să fie ultimul lucru pe care îl faci pentru el.
  8.  Învață să te distrezi. Nu contează ceea ce faci, dar nu să fii vesel și să zâmbești alături de copilul tău
  9. Notează neapărat toate realizările copilului tău. Este foarte plăcut să citești aceste notițe la bătrânețe.
  10.  Dacă ai posibilitatea să-ți săruți copilul înainte de somn, să-l duci la școală, să iei micul dejun cu el, să mergi la festivitatea de absolvire sau la nunta lui, înseamnă că ești cel mai fericit om de pe pământ. Ține minte acest lucru!

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×