Ce vor face Carmen și Klaus Iohannis de Crăciun și Revelion

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/12/2018, 17:38
Ce vor face Carmen și Klaus Iohannis de Crăciun și Revelion
Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, își vor petrece sărbătorile de iarnă la Sibiu!

Președintele de stat a declarat că se va bucura de petrecerea de Crăciun și de Anul Nou acasă, la Sibiu. Klaus Iohannis se afla la slujba de Crăciun de la Buserica Româno-Catolică din Sibiu în momentul în care a răspuns jurnaliștilor la aceste întrebări. Cuplul prezidențial s-a oprit și le-a urat Sărbători Fericite înainte de a intra în lăcașul sfânt.

Cei doi, la fiecare apariție, demonstrează iubire și respect prin privirile pe care și le-o oferă. ”Povestea de dragoste dintre Carmen si Klaus Iohannis a început din facultate și durează cu aceeași intensitate pâna în ziua de azi. Păstrarea intactă a flacării este urmărită cu abnegatie și dăruire de cei doi”,  arată cartea scrisă de Ioana Mandache, despre iubirile personalităților de-a lungul vremii.

Klaus și Carmen Iohannis, sărbători la Sibiu!

Președintele țării, aflat la Sibiu, la slujba de Crăciun, a declarat că petrecerile de Crăciun și de Anul Nou se vor ține acasă, la Sibiu.  „Sărbători fericite! Vă doresc tuturor Crăciun fericit, cu linişte şi pace”, a declarat Klaus Iohannis. În acest timp, soția sa, Carmen Iohannis, s-a rezumat doar la a le ura tuturor Sărbători fericite!

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la slujba de Crăciun
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la slujba de Crăciun

Carmen Iohannis, ținută greu comentate!

Carmen Iohannis are un stil elegant și deosebit. Aceasta alege să își pună în evidență mereu trupul. Ținuta care a fost comentată foarte mult a fost cele de la începerea anului școlar. Se pare că prima doamnă nu a ținut cont de gurile rele, așa că s-a bucurat de ziua festivă.  „Mi-a fost foarte dor de ei. Începe un an foarte greu pentru ei, sunt elevi în clasa a XII-a, un an cu multe provocări, sper să fie foarte interesante şi rezultatele să fie la înălţimea aşteptărilor noastre. Sunt elevi deosebiţi şi sunt convinsă că vor avea rezultatele pe care şi le doresc, sper să îşi depăşească limitele şi să dovedească din nou că sunt tot mai buni”, a declarat aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×