Ce se întâmplă între Bianca Drăgușanu și Victor Slav, după despărțirea de Alex Bodi: ”Cu Victor, întotdeauna!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/03/2019, 09:11
Ce se întâmplă între Bianca Drăgușanu și Victor Slav, după despărțirea de Alex Bodi: ”Cu Victor, întotdeauna!” GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu și Victor Slav se împacă, după despărțirea Biancăi de Alex Bodi?!

Bianca Drăgușanu a oferit o declarație uimitoare, după despărțirea de Alex Bodi. Aceasta a spus, la 3 zile de la despărțirea de Ale Bodi, că va fi întotdeauna prietenă cu Victor Slav, cu toate că fanii cuplului și-ar dori să-i vadă din nou împreună, acest lucru pare că nu se va mai întâmpla . De asemenea, surse din apropierea celor doi au menționat faptul că Slav face notă discordantă între bărbații aleși de Bianca până acum. Acesta, niciodată nu ar denigra-o pe Bianca în fața altor bărbați sau a diverselor persoane.

Bianca Drăgușanu, despre Slav, la 3 zile de la despărțirea de Alex Bodi: ”Cu Victor, întotdeauna!”

Deși Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai sunt împreună de mai bine de un an de zile, au rămas în relații de prietenie foarte bune, de dragul fetiței lor. Cei doi știu că viața amoroasă a lor nu trebuie deloc să o afecteze pe Sofia, așa că se întâlnesc destul de des pentru ca micuța să petreacă timp cu ambii părinți și să nu simtă atât de mult separarea din cuplul lor. Cu toate că Victor Slav este deseori provocat în discuții despre relațiile mami copilului său, acesta nu dă curs vorbelor cârcotașilor și nu cade niciodată în capcană.

„Slav face notă discordantă printre bărbaţii prezentului. Mulţi dintre aşa-zişii domni nu se feresc să vorbească urât despre fostele iubite sau soţii. Le denigrează în fel şi chip. De la Victor nu o să auzi însă niciodată vreun cuvânt urât despre Bianca. Spune că este o femeie cu multe calităţi şi o mamă responsabilă. Evită să discute despre relaţiile fostei lui soţii, iar dacă cineva insistă pe subiectul acesta, spune că viaţa amoroasă a Biancăi nu este treaba lui”, conform unei surse din apropierea lui Victor.

Bianca Drăgușanu, Victor Slav și fetița lor, Sofia
Bianca Drăgușanu, Victor Slav și fetița lor, Sofia

Bianca Drăgușanu, relație de neclintit cu tatăl copilului ei

Bianca Drăgușanu are o viață foarte tumultoasă pe plan amoros, dar nu uită niciodată de cel care i-a oferit cel mai frumoas cadou din viața sa, pe Sofia. Aceasta nu se lasă mai prejos și are mereu cuvinte de laudă la adresa lui Victor Slav. ”Este o persoană minunată, este tatăl copilulului meu, nimeni și nimic nu poate schimba acest lucru. Voi rămâne, întotdeauna prietenă cu el”, a spus vedeta într-un interviu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×