Ce salariu are Denise Rifai la Realitatea TV! Dialog halucinant între ea și o fostă colegă

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/02/2019, 16:41
Ce salariu are Denise Rifai la Realitatea TV! Dialog halucinant între ea și o fostă colegă GALERIE FOTO
Scandalul dintre fostele colege de televiziune a adus la iveală adevăratul salariu al Denisei Rifai!

Scandalul dintre Laura Chiriac și Denise Rifai a adus în plan principal salariul prezentatoarei de la Realitatea TV.  Potrivit zvonurilor, aceasta ar avea un salariu care se încadrează în ordinul miilor de euro. „Am fost întrebată de o colegă jurnalistă cum îmi voi cumpara <> cu un salariu de 5.000 de lei. Ăsta e nivelul dezbaterii publice din România pe tema alegerilor locale.

Un salariu de 5.000 de lei e considerat „indecent”. Adică din acest motiv au furat PSD și PNL bugetul sectorului, să-și cumpere oamenii sandale decente. În sectorul 1, unde candidații se acuză că le dau mită alegatorilor mese și „mizilicuri”, e important să ai sandale „decente”, pentru a deveni primar! Mai sunt trei săptămâni. Nu stați acasă! Mergeți la vot!”, a spus Laura Chiriac.

Denise Rifai, salariu imens la Realitatea TV! Totul a ieșit la iveală datorită scandalului cu Laura Chiriac

Disputa televizată dintre cele două nu a avut urmări foarte plăcute. Detaliile fostelor colege de televiziune din urma scandalului a scos la iveală câteva lucruri pe care le-ar fi vrut ascunse. Fiecare a făcut declarații pentru a-și apăra punctul de vedere și adevărul. Zvonurile spun că Denise ar avea un salariu de mii de euro, mai ales că aceasta conduce o mașină de câteva zeci de miide euro. “Emisiunea cu Laura Chiriac a fost o emisiune în care eu nu mi-am dorit nimic altceva decât să aflăm cum și-a gândit ea programul pentru Sectorul 1, mai ales că o vedeam pe Facebook foarte implicată, erau în permanență fotografii care o prezentau vorbind cu oamenii, cu cetățenii Sectorului 1 și eram ferm convinsă că avea să fie o emisiune foarte bună și că Laura Chiriac își cunoștea foarte bine programul. În timpul emisiunii, m-am trezit că nu își cunoștea programul, nici legea administrației publice locale.

Salariul Denisei Rifai a ieșit la iveală!
Salariul Denisei Rifai a ieșit la iveală!

Ne-am întâlnit o singură dată după emisiune, la noi la Realitatea, că vineri este invitata colegului meu, Rareș Bogdan la emisiunile pe care el le realizează și nu m-a salutat. Eram în cabina de machiaj, eu ieșisem din emisiunea mea. Ea, la mine acasă, nu m-a salutat. Nu am salutat-o nici eu, dar nu înțeleg de ce s-a supărat, în contextul în care întrebările mele au fost aceleași tehnici concrete, importante. Nu era o emisiune în care să fiu blândă sau rea”, a povestit Denise Rifai.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×