Ce s-a ales de Rocsana Marcu, după ce a fost dată afară de la Antena Stars. Imagini recente

Claudiu Ilie    Sandra Popescu   
în Rocsana Marcu
22/09/2018, 18:31
Ce s-a ales de Rocsana Marcu, după ce a fost dată afară de la Antena Stars. Imagini recente GALERIE FOTO
Rocsana Marcu s-a facut din nou cantareata, dupa incheierea colaborarii cu Antena Stars

Rocsana Marcu este un nume cunoscut în România, deoarece frumoasa blondă a fost cântăreață, apoi și-a dedicat timpul și toată atenția către cariera de prezentatoare TV, la Antena Stars. A prezentat matinalul de la Antena Stars, până anul trecut, când cele două părți din contract s-au despărțit, după un conflict cu conducerea.

”Dragii mei, aşa cum ştiți, am împărțit cu voi gândurile şi multe dintre trăirile pe care le-am avut de-a lungul anilor. Deorece îmi respect publicul şi prietenii formați de-a lungul a 20 de ani de carieră în televiziune, vreau să fiți chiar voi primii care află faptul cā am decis că este momentul unei schimbări pe plan profesional. Colaborarea mea cu Antena Stars s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid, momentan. Am o satisfacție enormă, datorită faptului cā am pus bazele dezvoltării şi creşterii semnificative în ceea ce priveşte audiența acestui post, alături de o echipă minunată. A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor 3 ani şi jumătate şi vreau să le mulțumesc celor din conducerea Antenei Stars dar și echipei cu care am petrecut zi şi noapte la muncă. Este momentul pentru pentru noi începuturi iar viitorul sună bine!”, scria vedeta.

Rocsana Marcu, alături de noua ei colegă de trupă
Rocsana Marcu, alături de noua ei colegă de trupă

Rocsana Marcu, dezamăgitădupă ce a fost dată afară de la Antena Stars

Voluptoasa blondă s-a văzut nevoită să se relanseze în muzică, însă cum în țară nu prea a găsit înțelegere, Rocsana Marcu cântă acum mai mult prin străinătate, departe de casă și de cei dragi. Frumoasa blondă a trecut și prin momente grele. După ce a fost dată afară de la Antena Stars, Blondina s-a îndrăgostit lulea de politicianul Bogdan Diaconu, alături de care ăși făcea planuri de viitor. Acestea s-au năruit însă, atunci când cei doi s-au despărțit.

„Am suferit foarte tare. Deci, dacă vrem să slăbim, trebuie să suferim foarte tare. Nu o să plâng! A fost o poveste foarte frumoasă, recunosc. Eu credeam în ea şi vorbeam despre viitorul nostru împreună. La un moment dat, relaţia pe care eu mi-o imaginam începuse să o ia pe alt drum. Lui i se părea normal, mie nu, aşa că m-am decis să îl las să meargă pe un alt drum. Am încercat să îl schimb. Am făcut greşeala asta”, spunea Rocsana Marcu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×