Ce o obseda pe Elena Ceaușescu! Ce își dorea să vadă mereu soția lui Nicolae Ceaușescu

Alexandra Chivu    Catalin Nae   
în Stiri mondene
07/05/2019, 09:58
Ce o obseda pe Elena Ceaușescu! Ce își dorea să vadă mereu soția lui Nicolae Ceaușescu GALERIE FOTO
Ce o obseda pe Elena Ceaușescu! Sursa foto: hepta.ro

Despre Elena Ceaușescu se povestesc multe. Se cunoaște faptul că era o femeie geloasă, multe prezențe feminime de la avea vreme atrăgând antipatia ei nefăcând ceva deosebit, ele sfârșind prin a fi interzise din mediile în care își desfășurau activitatea.

Elena Ceaușescu era obsedată de amor!

Iar, după ce că era însetată de putere și nu dorea pe nimeni în preajma lui Ceaușescu, chiar înșelându-l cu cel puțin alți cinci bărbați, avea un alt defect. Lenuța era obsedată de…amor. Mai clar, era chitită pe cum făceau amor nevestele nomenclaturiștilor. Soția lui Nicolae Ceaușescu le urmărea pe aceastea, punându-i pe agenții lui Ceaușescu să planteze microfoane în camerele lor, mai apoi le asculta casetele aduse de securiști. Pe scurt, Elena Ceaușescu avea o încântare de nestăvilit pentru a afla detalii din viața intimă a altor oameni.

Despre plăcerea soției dictatorului a vorbit și Arhitectul Camil Roguski. Bărbatul a povestit cum Elena Ceaușescu îi făcea vrăji lui Niolae pentru a fi sigură că nu va fi părăsită pentru o amantă, punându-i busuioc sub pernă soțului. „Ii punea lui Ceausescu, fara ca el sa stie, busuioc in pat. Dar nu care cumva sa afle el, ca precis o dadea afara. Ea mai mergea si la ghicitoare si facea si fel de fel de eforturi ca sa fie placuta de barbatul ei”, a povestit Camil Roguski. Cea asupra căreia i se concentra toată atenția Elenei Ceaușescu a fost actrița Violeta Andrei, soția ministrului de Externe Ștefan Andrei.

Ce o obseda pe Elena Ceaușescu! Ce își dorea să vadă mereu soția lui Nicolae Ceaușescu
Elena Ceasușescu era însetată după amor
Sursă foto: hepta.ro

Elena a făcut o pasiune pentru Violeta

„Pe la mijlocul anilor 70, Elena a vrut sa stie «cum face Violeta dragoste». Cateva zile mai tarziu, cand i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai satura ascultand inregistrarea. ”Curva dracului”, a spus Elena respirand din greu. Ascult-o, draga, cum suiera din varful limbii si cum incepe-apoi sa urle ca hiena, de-ti sparge timpanele. Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. In aprilie, Elena a cerut sa i se instaleze echipament de ascultare in «camera din spate», iar dupa aceea a inceput sa pastreze casetele cu Violeta. Si altele”, se arată în cartea ”Orozonturi roșii”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×