O mai ţii minte pe Violeta Andrei, superba Gina din „Astă seară dansăm în familie”? Cum arată azi, la 75 de ani, una dintre cele mai frumoase actriţe ale României

Iuliana Spirache   
în Monden
23/11/2016, 11:00
O mai ţii minte pe Violeta Andrei, superba Gina din „Astă seară dansăm în familie”? Cum arată azi, la 75 de ani, una dintre cele mai frumoase actriţe ale României GALERIE FOTO

Violeta Andrei a fost considerată una dintre cele mai frumoase actriţe ale României. Aceasta a fost interzisă de Elena Ceauşescu înaintea Revoluţiei din 1989 pentru că eclipsea toate femeile atunci cînd îşi făcea apariţia în public.

Violeta Andrei a interpretat rolul Ginei în filmul „Astă seară dansăm în familie”, alături de Dem Rădulescu, Sebastian Papaiani, Vasilica Tastaman, Stela Popescu, Nineta Gusti, Draga Olteanu Matei, Ioana Bulcă, Rodica Mandache şi chiar regizorul Geo Saizescu.

Aceasta a ajuns la 75 de ani, iar transformarea este incredibilă. Aceasta a mai filmat în „Felix şi Otlia”, „Ştefan cel Mare-Vaslui 1475”, „Nu filmăm să ne-amuzăm”, „Aurel Vlaicu”, „Eu, tu, şi…Ovidiu”, „Al patrulea stol”, „Capcana mercenarilor”, „Lumina palidă a durerii” şi „Cucerirea Angliei”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×