Ce face acum Maria Constantin, fostă concurentă la Ferma de la PRO TV: „Să-mi demonstrez că pot”

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
31/01/2019, 19:36
Ce face acum Maria Constantin, fostă concurentă la Ferma de la PRO TV: „Să-mi demonstrez că pot” GALERIE FOTO
Ce face acum Maria Constantin, fosta concurentă la Ferma?

Maria Constantin a povestit cu lux de amănunte despre viața sa de studentă! Cântăreața de muzică populară are parte de cea mai frumoasă perioadă a vieții, de studenție. Cu toate că are 32 de ani, aceasta nu și-a pus stop dorințelor arzătoare de a avea studii în domeniu, astfel că urmează cursurile Conservatorului. Fosta soție a lui Marcel Toader este foarte conștiincioasă.

„Sunt în anul II la Conservatorul de muzică, la canto clasic, în plină sesiune. Toate le-am luat cu brio până acum, mai am. Am vrut să îl parcurg ca să-mi demonstrez mie că pot, chiar și la 32 de ani. Mi-am găsit putere, m-am adunat și am făcut-o. Încerc să țin pasul cu toate. Muzica populară tot timpul va rămâne, pentru că semnifică legătura dintre mine și tatăl meu, care nu mai este”, a declarat Maria Constanti în emisiunea lui Teo Trandafir.

Maria Constantin, fostă concurentă la Ferma, în sesiune!

Maria Constantin are parte de cele mai mari emoții, dar și de cele mai frumoase trăiri, astfel că este în sesiune. Cunoscuta cântăreață de muzică populară este studentă la Conservator., la secția canto clasic. Blondina a povestit în cadrul unei emisiuni despre perioada stresantă din facultate, dar și despre cum își vede aceasta viitorul.

Maria Constantin la emisiunea Teo Show
Maria Constantin la emisiunea Teo Show

„Niciodată nu am încercat să par altfel decât aș fi și asa sunt eu. Experiențele din viața noastră ne fac să ne mai schimbăm. În perioada ce urmează voi face o campanie cu 10 exemple de femei puternice care au reușit în viață, care au realizat ceva în acestă viață și sunt un exemplu pentru mine și voi face un shooting foto cu ele”, a spus Maria Constantin.  În plan personal, vedeta a fost căsătorită de două ori. Primul mariaj a fost alături de Ciprian Tapotă, cel cu care are și un copil, iar a doua cu afaceristul Marcel Toader, de care a divorțat în 2018. La momentul actual, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fotbalistul Dacian Varga.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×