Ce declara Bianca Drăgușanu înainte ca Andreea Bălan să aibă probleme: „Naște, și naște două fetițe care vor înjura de la prima răsuflare…”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/03/2019, 13:41
Ce declara Bianca Drăgușanu înainte ca Andreea Bălan să aibă probleme: „Naște, și naște două fetițe care vor înjura de la prima răsuflare…” GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu a răbufnit! Aceasta a răspuns criticilor aduse se Andreea Bălan

Se pare că Bianca Drăgușanu ripostează și pune paie pe foc în criticile aduse de Andreea Bălan după ce fosta prezentatoare de televiziune s-a pierdut cu firea în cadrul emisiunii Asia Express. „‘Eu eram fan Andreea Bălan, pentru că mie îmi place foarte tare și sunt fan Andreea Bălan pentru că îmi place cum dansează. Dar are o problemă cu mine… Nu poate să nască că eu îmjur și mai mult de jumătate din țara asta nu înjură. (…) Dacă te uiți la televizor (la emisiunea Asia Express, n. red.) vezi că toată lumea înjură.”

Bianca Drăgușanu iese la atac în scandalul cu Andreea Bălan!

Bianca Drăgușanu readuce în prim-plan reproșurile scrise de Andreea Bălan pe un site de socializare după apariția designer-ului la show-ul de aventură. Cântăreața a criticat-o pe Bianca pentru că a a uitat de existența camerelor de filmat și a început să înjure, dar și pentru că nu știe limba engleză foarte bine. „Eu am înjurat ca o nesimțită ce sunt, dar această emisiune (Asia Express, n. red.) a fost patru zile doar despre mine.

Eu am înjurat în această emisiune TV, iar foarte multă lume nu a mai putut să își hrănească copiii, unele nu pot să nască, de fapt… Au o problemă: sunt ori constipate, ori au o problemă cu nașterea, gen Andreea Bălan nu poate să nască din cauza faptului că eu am înjurat în emisiune! Ce ne facem? Naște, și naște două fetițe care vor înjura de la prima răsuflare…”

Bianca Drăgușanu a răspuns criticilor Andreei Bălan
Bianca Drăgușanu a răspuns criticilor Andreei Bălan

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Andreei Bălan

Fosta prezentatoare de televiziune a răbufnit și i-a adus critici Andreei Bălan, după ce aceasta a comentat apariția fostei soții a lui Victor Slav la Asia Express. „Înțelegi, am o problemă, nu vorbesc engleză… (…) Sfânta Filofteia asta nu poate să nască din cauza faptului că eu nu vorbesc engleză bine și e scârbită (gesticulează ironic, n. red.) că ea, dacă se lovește la un degețel, ea începe să zică ‘Fu#$%^ degețelul mă#$, au, m-am lovit! De ce lumea spune că am fost dată afară din emisiune, că am abandonat emisiunea… Nu, frate! Eu am câștigat un duel, și apoi am avut oportunitatea de a fi înlocuită. Mi s-a dat varianta de a pleca, din moment ce au venit celelalte fete în locul meu”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×