Ce a pățit Ruby la Asia Express, de la Antena 1! Problemele prin care a trecut cântăreața

Ciprian Postolache   
în Ruby
12/02/2019, 16:23
Ce a pățit Ruby la Asia Express, de la Antena 1! Problemele prin care a trecut cântăreața GALERIE FOTO
Ce a pățit Ruby la Asia Express, de la Antena 1! Problemele prin care a trecut cântăreața

Ruby a povestit ce a pățit la Asia Express de la Antena 1. Cântăreața a trecut prin mari probleme alături de iubitul Robert la show-ul de la Antena 1. Ruby a dat cărțile pe față și a povestit încercările prin care a trecut ea și prietenul ei în emisiunea „Prietenii de la 11”. „Acum, dacă îmi înmânați un plic roșu cu ‘Asia Express’ fug până în Thailanda.”, a glumit Ruby, acum când a scăpat de calvarul asiatic.

Asia Express 2019 a început duminică, 10 februarie, de la ora 20:00. Concurenții se luptă în această esmisiune pentru marele premiu de 30.000 de euro. Show-ul transmis de Antena 1 a strâns multe vedete la start. Printre ele și Ruby, care a participat alături de iubitul Robert. Acum, cei doi au povestit chinurile prin care au trecut. „Foarte frumoase țările ca aventură, ca peisaje, ca emoție…am fost foarte emoționați. Am văzut primele 2 episoade și nu știam că ne-am certat. El nici măcar nu a stat să se certe cu mine! În 60 de zile ne-am certat de 10 ori, de 15-20.”, a povestit Ruby.

Ce a pățit Ruby la Asia Express, de la Antena 1! S-a certat cu iubitul în Asia

Ruby și iubitul ei, Robert, au vorbit despre aventura „Asia Express”. Ei au făcut dezvăluiri despre experiența lor în show-ul care s-a filmat în Asia. „În primele 2 zile am vrut să renunțăm, după ne-am adaptat și a fost cea mai tare experiență. Cel mai greu lucru a fost să nu ne certăm. Ea se ceartă cu mine, eu încerc să domolesc lucrurile. Am fost amândoi, am avut perioade în care ne-am lovit cap în cap, dar dacă nu sunt eu calm, nu rezolvăm nimic, iar ea nu o să fie niciodată. Îmi mânca zilele! Ea este prea agitată pentru orice, cânta mereu manele. Eu am slăbit cam 7 kilograme, ea a slăbit 5 kilograme”, a povestit iubitul lui Ruby, Robert.

Concurenții de la Asia Express se luptă în esmisiune pentru marele premiu de 30.000 de euro

„A fost o nouă etapă în relația noastră, dar suntem încercați de soartă. Nu mi-a plăcut de el pentru că nu s-a certat cu mine. Nu am niciun motiv să nu-l plac. Am fost norocoasă să fiu alături de el și am avut noroc că el este calm. Ne-am certat rău de tot de la o manea, cu amenințări!”,  a recunoscut și Ruby.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×