Ce a apărut pe profilul Ronei Hartner, după ce artista a fost operată: „Te rugăm, dă-ne vești bune”

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/02/2019, 08:14
Ce a apărut pe profilul Ronei Hartner, după ce artista a fost operată: „Te rugăm, dă-ne vești bune” GALERIE FOTO
Rona Hartner, mesaje nenumărate de la fani, după ce a fost operată! Toți se roagă pentru sănătatea sa

Rona Hartner a fost operată, iar acum fanii se roagă pentru însănătoșirea cât mai rapidă a sa. Aceștia i-au transmis nenumărate mesaje în care îi urează multă sănătate și putere pentru a trece cât mai repede peste boala de care suferă. Din păcate, Rona, venită în România pentru a participa la „Scena misterelor”, a ajuns la spital din cauza unor stări de rău. Medicii i-au pus diagnosticul de tumoră pe colon, iar, la scurt timp, au decis să o opereze. Intervenția chirurgicală a durat câteva ore, iar acum artista pare că și-a revenit și este în afara oricărui pericol. Medicul Tudor Ciuhodaru a făcut declarații la Star Magazine despre starea de sănătate a Ronei.

„Din păcate vorbim despre o afecțiune insidioasă, o afecțiune care nu vorbește, nu se aude, dar atunci când se manifestă poate fi letală. Vreau să insist pe rolul esențial al evaluărilor periodice. (…) Poate că vorbim despre o jenă abdominală, tulburări de tranzit, diaree, sunt semnele precoce ale acestei afecțiuni. Este o operație complicată, colegii mei încearcă să evalueze această patologie tumorală, se pot face teste chiar în timpul operației. În funcție de acest lucru se poate lua o decizie”, a declarat medicul.

Rona Hartner, bombardată cu mesaje emoționante de la fani, după operație: „Îngerul păzitor îți va fi aproape”

Rona Hartner trece prin clipe grele. După ca a fost diagnosticată cu tumoră pe colon, a fost operată de urgență, iar acum se recuperează. Artistei îi sunt aproape iubitul și familia, de asemenea, nici fanii nu au lăsat-o la greu. Aceștia i-au trimis cele mai emoționante și frumoase gânduri. „Multă , multă sănătate dragă Rona! Totul o să fie bine, foarte bine. Bunul Dumnezeu și Maica Domnului nu te vor lasa.

Rona, pe patul de spital! Artista are sute de mesaje de încurajări de la fani
Rona, pe patul de spital! Artista are sute de mesaje de încurajări de la fani

Tu mai ai multe de prezentat din punct de vedere artistic, dar în primul rând, trebuie să mai călăuzești pașii fiicei tale, în viață. Mă bucur că iubitul tău este lângă tine în aceste momente. Dragostea adevărata îți dă mereu puteri. Prof. Beuran este un super medic, așa că fruntea sus, baftă și sănătate multă! Îmbrățișări cu drag! ?????, a fost unul din mesajele emoționante ale unui fan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×