Cât va dura fiecare episod din Game of Thrones. Creatorii serialului le-au pregătit o surpriză imensă fanilor

Ciprian Postolache   
în Filme
25/01/2019, 19:53
Cât va dura fiecare episod din Game of Thrones. Creatorii serialului le-au pregătit o surpriză imensă fanilor GALERIE FOTO
Cât va dura fiecare episod din Game of Thrones. Creatorii serialului le-au pregătit o surpriză imensă fanilor

Serialul Game of Thrones, sezonul opt, vine cu o surpriză imensă. Fiecare episod din ultimul sezon al serialului de pe HBO va avea cel puțin 60 de minute, în timp ce ultimele patru episoade au câte 80 de minute. Actorul Peter Dinklage, interpretul lui Tyrion Lannister în „Game of Thrones“, a dat vestea fanilor.

Chiar dacă sezonul opt din Game of Thrones este și ultimul faniiprimesc și o veste bună. Episoadele din această serie au o durată mai lungă. Astfel, actorul Peter Dinklage a pus pe Instagram o listă cu durata fiecărui episod din Game of Thrones sezonul 8. Și fanii au motive de bucurie, pentru că cel mai scurt episod ține 60 de minute.

Ultimele patru episoade din Game of Thrones sezonul 8 durează câte 80 de minute

Ultimul sezon „Game of Thrones“ va avea cea mai lungă durată dintre toate seriile de până acum. Cele 6 episoade din ultima serie de „Urzeala tronurilor” durează în total 7 ore şi 20 de minute. Este cea mai lungă durată a unei serii. Chiar dacă primele 6 sezoane din Game of Thrones au avut câte zece episoade, nicio serie nu a ajuns la durata de acum. Dezvăluirea a fost făcută chiar de un protagonist al serialului, actorul Peter Dinklage, interpretul lui Tyrion Lannister.

Sezonul opt din Game of Thrones va avea doar șase episoade

Sezonul 8 al serialului TV „Game of Thrones” va avea premiera pe 14 aprilie 2019 și este ultimul, au anunțat producătorii. „Ne-am dat cu toții seama că este sfârșitul. Când am citit scenariul ultimului sezon, toți împreună, a fost foarte emoționant. Pentru prima dată în istoria ‘Game of Thrones’ toată lumea era prezentă. Fiecare membru al distribuției era prezent sau aproape. Simțim cu toții că ne apropiem de sfârșit. Atunci încercăm să profităm, să fim împreună mai mult, să mergem la masă împreună mai des… Să profităm de norocul nostru”, a spus actrița Sophie Turner, care o interpretează pe Sansa Stark.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×