Cât costa o operație la medicul italian fals! Din acest motiv veneau femeile la el

Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/02/2019, 21:17
Cât costa o operație la medicul italian fals! Din acest motiv veneau femeile la el GALERIE FOTO
Mattoe Politi, prețuri imense pentru mutilare! Cât costau operațiile estetice la acesta?

Doctorul fals Matteo Politi avea un preț uimitor pentru operațiile estetice pe care le făcea. Italianul cerea, de exemplu, 2.500 de euro pentru un implant mamar. Din păcate, femeile care doreau o schimbare și se lăsau pe mâna lui nu ieșeau mai frumoase pe ușa spitalului, ci din contră.

Matteo Politi se declara chirurg estetician, iar cu ajutorul unor documente false a reușit să păcălească nu mai puțin de 5 clinici din România, care l-au lăsat să opereze în voie. “După ce mi-a dat pansamentul jos, nasul meu era într-o stare dezastruoasă. De fapt, aţi văzut cum arăt şi acum… Iar atunci arăta exact ca un şniţel pe care l-ai bătut pe tocător”, a povestit o pacientă.

Matteo Politi, preț „bun” pentru… mutilare!

Matteo Politi, medicul fals italian, a reușit să păcălească o țară întreagă timp de un an de zile. Acesta figura ca medic, deși avea doar 8 clase. Prețurile de mutilare ale acestuia erau atât de mici pe cât erau de mari ororile prin care treceau doamnele care își doreau o schimbare. Pentru un implant mamar cerea 2.500 de euro, o rinoplastie costa 1.500 de euro, iar pentru liposucție femeile plăteau 800 de euro. Pacientele care au fost operate de Politi se plâng de trauma lăsată în urmă. O pacientă care a dorit un lifting facial și o ridicare de pleoape s-a trezit că după intervenție că are pleoapa căzută și ochiul stâng foarte umflat.

Costuri operații estetice Matteo Politi
Costurile operațiilor estetice făcute de Matteo Politi nu erau 

”Trebuie să analizez echivalarea studiilor. Cine i-a dat echivalarea nu mai are ce căuta în Ministerul Educaţiei dacă universitatea nu se află în baza de date. Trebuie să verific dacă este medic fals. Oricum, licenţa nu-i dă dreptul să intre în profesie, să fie chirurg. Pentru asta trebuie să parcurgă rezidenţiatul, care este de 5 ani, apoi să se înscrie la Colegiul Medicilor”, a declarat ministrul Educației, Ecaterina Andronescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×