Cadou de mii de euro de la Cristian Boureanu pentru fiica lui, Ioana! FOTO

Claudiu Surmei   
în Instant Articles
07/02/2019, 13:29
Cadou de mii de euro de la Cristian Boureanu pentru fiica lui, Ioana! FOTO GALERIE FOTO
Cristian Boureanu i-a făcut fiicei sale un cadou de peste 25 de mii de euro

Fiica lui Cristian Boureanu a trecut zilele trecute prin momente de groază, după ce a fost bătută de trei tinere într-un club din Capitală, iar fostul deputat s-a gândit să îi facă o bucurie cu ocazia majoratului. Ioana Boureanu a primit de la tatăl ei un cadou de peste 25 de mii de euro: un Audi TT ultimul model, variantă decapotabilă.

Cristian Boureanu nu ține cont de bani când vine vorba despre femeile pe care le iubește, fie că este vorba despre iubita sau despre fiica lui. În luna ianuarie, fostul deputat i-a cumpărat iubitei sale, Laura Dincă, un buchet imens de flori. Pe fiica lui a răsfățat-o însă cu un cadou de peste 25 de mii de euro. Probabil că s-a gândit că tânăra trebuie să uite cât mai repede de bătaia primită într-un club din Capitală în urmă du doar câteva zile, când Ioana a fost lovită de trei tinere.

Ioana Boureanu a primit de ziua ei un Audi TT ultimul model
Ioana Boureanu a primit de ziua ei un Audi TT ultimul model

Cristian Boureanu i-a făcut fiicei sale un cadou de peste 25 de mii de euro

Ioana Boureanu a împlinit vârsta de 18 ani, iar pentru a-i face aniversarea mai frumoasă, tatăl ei i-a cumpărat drept cadou un Audi TT ultimul model, al cărui preț pe internet nu scade sub 25 de mii de euro și poate trece de 30 de mii dacă este echipat complet. Ioana Boureanu s-a fotografiat alături de cadoul primit de la tatăl ei, a postat poza pe internet și a primit o mulțime de mesaje și urări de la utilizatorii care o urmăresc pe rețelele de socializare.

„Uuu, acum tu mă plimbi. Ne vedem zilele astea, că n-am putut să ajung”, este mesajul pe care fiica lui Cristian Boureanu l-a primit de la o prietenă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×