Ce cadou a primit Laura Dincă de la Cristian Boureanu, în ziua în care au împlinit 4 ani de relație

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
10/01/2019, 16:43
Ce cadou a primit Laura Dincă de la Cristian Boureanu, în ziua în care au împlinit 4 ani de relație GALERIE FOTO
Laura Dincă a primit un buchet de flori pentru fiecare an de relație

Laura Dincă a primit un cadou impresionant de la iubitul ei, Cristian Boureanu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, care durează de ani buni. Afaceristul o răsfață, iar, la aniversarea lor de 4 ani, Laura a primit un buchet imens de trandafiri, câte unul pentru fiecare an de iubire.  Acum puțină vreme, Laura a declarat pentru Spynews că sunt ceea ce îi ține împreună este compatibilitatea dintre aceștia.

”Ne iubim foarte mult pentru că suntem foarte compatibili unul cu celălalt, noi oricum stăm tot timpul împreună, cred că am fost despărţiţi când a fost el inschis. Ne-am obişnuit şi este obişnuinţă, este exact ce ne trebuie. Când avem o problemă, eu îl întăresc, eu niciodată nu mi-am făcut griji, eu tot timpul am spus că o să fie bine şi că Dumnezeu nu-ţi da mai mult decât poţi să duci.

Laura Dincă a primit, în ziua în care au împinit 4 ani de relație, de la Cristian Boureanu, un buget de flori

Pe partea asta eu am fost foarte puternică şi el este un bărbat puternic care îmi da siguranţă şi ştiu că nu o să se întâmple nimic rău. Tot timpul am avut emoţii (n.r. referitor la proces). Aşteptăm. Da, suntem foarte optimişti amândoi”, a declarat iubita lui Cristian Boureanu.

Ce cadou a primit Laura Dincă de la Cristian Boureanu, în ziua în care au împlinit 4 ani de relație
Laura Dincă a primit un cadou impresionant de la iubitul ei, Cristian Boureanu

Și, chiar dacă mulți nu le dădeau la început nicio șansă, cei doi au arătat că dragostea lor este mult mai importantă decât orice părere. De altfel, Laura i-a fost alături lui Cristi și la bine, dar mai ales la greu, aceasta fiind cea mai mare dovadă de iubire pentru el. Mai mult, Laura și Cristi se pregătesc de nuntă, un eveniment care de acum se zvonește că va fi fastuos.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×