Căderea Facebook. Cofondatorul Whatsapp îndeamnă oamenii să-și șteargă conturile!

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/03/2019, 17:00
Căderea Facebook. Cofondatorul Whatsapp îndeamnă oamenii să-și șteargă conturile! GALERIE FOTO
Cofondatorul WhatsApp îi îndeamnă ce oameni să-și șteargă conturile, după căderea Facebook

După erorile suportate de utilizatorii de Facebook în cursul zilei de ieri, 13 martie, cofondatorul WhatsApp îi îndeamnă pe toți studenții să își șteargă conturile. Totul s-a petrecut în cadrul unei conferințe susținute la Universitatea Stanford, unde Brian Acton și-a apărat decizia de a vinde aplicația către Facebook. Suma pentru aceasta este de 19 miliarde de dolari. După erorile suportate de utilizatorii de Facebook în cursul zilei de ieri, 13 martie, cofondatorul WhatsApp îi îndeamnă pe toți studenții să își șteargă conturile.  Ce spune acesta despre cele întâmplate?

Cofondatorul WhatsApp îi îndeamnă pe oameni să-și șteargă conturile, după căderea Facebook

Brian Acton, cofondatorul WhatsApp i-a îndemnat pe toți oamenii să-și șteargă conturile, după căderea Facebook, în cadrul unei conferințe susținute la Universitatea Stanford. „Mă întorc în Silicon Valley şi lumea mă întreabă dacă nu puteam păstra aplicaţia, iar răspunsul meu este întotdeauna nu”, afirmă Acton, referindu-se la decizia „raţională” de a obţine „saci de bani”. „Aveam 50 de angajaţi în subordine şi trebuia să mă gândesc şi la interesul lor. Am fost nevoit să mă gândesc la investitorii noştri şi la pachetul meu minoritar. Nu puteam să spun nu, nici dacă voiam, a mai adăugat acesta.

Cofondatorul WhatsApp îi îndeamnă pe oameni să șteargă conturile, după căderea Facebook
Cofondatorul WhatsApp îi îndeamnă pe oameni să șteargă conturile, după căderea Facebook

Facebook, erori interne

„Suntem conştienţi că unele persoane se confruntă cu probleme în accesarea familiei de aplicaţii a Facebook. Lucrăm pentru a rezolva această problemă cât de curând posibil. Platforma Facebook nu funcţionează din cauza unor operaţiuni de mentenanţă, dar ar trebui să puteţi reveni în câteva minute. Între timp, citiţi mai multe despre motivul pentru care vedeţi acest mesaj. Mulţumim pentru răbdare cât timp îmbunătăţim site-ul”, a confirmat într-un comunicat un purtător de cuvânt al companiei. „Oops, ceva nu funcţionează corect. Căutăm să remediem cât de curând”, arăta mesajul vizionat de nenumărați utilizatori de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×