Brigitte Sfăt a rememorat clipele grele din viaţa sa: “Am avut tumori”

Alexandra Chivu    Catalin Nae   
în Stiri mondene
07/05/2019, 16:24
Brigitte Sfăt a rememorat clipele grele din viaţa sa: “Am avut tumori” GALERIE FOTO
Brigitte Sfăt a rememorat clipele grele din viaţa sa Sursă foto: captură XNS

Emisiunea ”Ferma de la Pro TV a devenit locul în care s-a deschis cutia Pandorei. Vedetele și-au deschis inima, uitând că sunt filmați 24 din 24, și au povestit situațiile prin care au trecut. Însă, pe lângă amintirile pe care și le destăinuie unul altuia, înainte de intra în locul despre care nu credeau că o să se joace cu orgoliile și caracterele lor, vedetele au oferit interviuri publicațiilor.

Brigitte Sfăt a rememorat clipele grele din viața sa

De această dată, este vorba de un interviu pe care Brigitte l-a acordat pentru click.ro. În cadrul lui, fosta soție a lui Ilie Năstase a oferit amănunte despre momentul în care a avut embolie pulmonară și tumori. „Am avut embolie pulmonară şi tumori. M-am trezit cu ele, dar s-a rezolvat. Îmi construiam locul de joacă, am băgat foarte mulţi bani, plecam acasă cu un leu pentru un covrig şi nu mâncam altceva.

Nu aveam unde să mă duc la toaletă și nu beam apa. M-am îmbolnăvit de embolie pulmonară şi m-am gândit că poate nu mai trăiesc, m-au ţinut pe aparate şi mi-am dat seama că sunt cea mai preţioasă persoană şi că ziua de mâine nu-mi aparţine şi că trebuie să trăiesc prezentul. Să am grijă să nu mai mănânc porcării, să beau apă”, a povestit Brigitte.

Brigitte Sfăt a rememorat clipele grele din viaţa sa: “Am avut tumori”
Vedeta a dezvăluit momentul său de cumpănă
Sursă foto: facebook ”Ferma. Un nou început”

”Mi-am dat seama că dacă eu nu am grijă de mine, ce pretenție să am de la cei din jur?”

După ce a trecut printr-una dintre cele mai mari cumpene din viața sa, vedeta mărturisește că se pune pe primul loc. „Mi-am dat seama că dacă eu nu am grijă de mine, atunci ce pretenţie să am de la cei din jur? Mi-am dat seama că trebuie să mă pun pe mine pe primul plan şi nu m-am mai implicat, munceam ca o nebună şi nu era OK. Într-un fel, noroc că m-am îmbolnăvit! Sună ciudat ce zic, dar mi-am dat seama că nu e bine să o iau în goana după vânt şi că trebuie să trăiesc prezentul”, a adăugat vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×